Hotel i Pietra Ligure i Ligurien

Hotel Paco

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Paco er en sommersag. Hotellet har en stor swimmingpool på 800 m², børnepool, restaurant og værelser med balkon og aircondition. Og med en beliggenhed kun ca. 750 m fra sandstrand og Pietra Ligures gamle bydel med forretninger og restauranter er Hotel Paco bestemt interessant.

Masser af vand: pools og strand

Swimmingpoolen er stor, og solterrassen med parasoller og liggestole ligeså. Børnene kan boltre sig i den særskilte børnepool, og de lidt store på rutsjebanen eller vippen. Poolen benyttes også af nogle af de private beboelsesejendomme ved siden af hotellet, men den er til gengæld kæmpestor. Får man lyst til havvand, så er der blot ca. 750 m ned til sandstranden i Pietra Ligure ad fortov (langt det meste af vejen). De magelige kan vælge at køre med den gratis strandshuttle, som kører ud morgen og eftermiddag og tilbage middag og aften. Som alternativ til al vandet ligger der bag hotellet en stor olivenlund på 600 m² med masser af bænke - her er der gode muligheder for skovtur eller bare en skyggefuld stund. Man kan også leje cykler på hotellet. På hotellet er der både gratis parkering og garage.

Faciliteter som letter ferien

Hotel Paco er et klassisk trestjernet hotel med mange faciliteter. De indvendige omgivelser fremstår en smule umoderne, men der er hyggeligt og masser af liv, bl.a. i restauranten og baren. Til restauranten kan man købe halvpensionstillæg. Af andre belejlige faciliteter kan der opremses reception, wi-fi i fællesområdet og elevator.

Værelserne på Hotel Paco

Enkeltværelse Standard med balkon (inkl. morgenmad)

De fire enkeltværelser ligger på 1.- 4. sal og har alle balkon. Værelserne er alle udstyret med aircondition, værdiboks, lille køleskab, sat-tv og badeværelse med toilet og bruser eller badekar. Disse værelser er ikkemoderniserede og af lavere standard end Superior-værelserne.

Dobbeltværelse Standard med balkon (inkl. morgenmad)

De næsten 40 Standard-værelser ligger på 1.- 4. sal og har alle balkon. Værelserne er alle udstyret med aircondition, værdiboks, lille køleskab, sat-tv og badeværelse med toilet og bruser eller badekar. Disse værelser er ikke-moderniserede og af lavere standard end Superior-værelserne. Enkelte af værelserne har mulighed for en ekstra opredning.

Dobbeltværelse Superior med balkon (inkl. morgenmad)

De 6 Superior-værelser ligger på 1.- 4. sal og har alle to balkoner. Værelserne er alle udstyret med aircondition, værdiboks, lille køleskab, sat-tv og badeværelse med toilet og bruser. Disse værelser er moderniserede, større end Standard-værelserne og har udsigt mod poolen. Værelserne har mulighed for op til to ekstra opredninger på 1½-mandssovesofa.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel San Giuseppe

Finale Ligure, Ligurien

Hotel Monte Rosa

Chiavari, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Anbefalinger til dig

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Hotel San Giuseppe

Finale Ligure, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Populært i Ligurien

Villa Giada

Imperia

Residence Le Saline

Borgio Verezzi

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

search map