Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Pietra Ligure befinder sig på den vestlige side af den italienske riviera, mellem Savona og Imperia. Byen er et oplagt valg til den perfekte familieferie, hvor stranden indbyder til masser af sol, leg og afslapning. I den stemningsfulde by findes hyggelige torvepladser, restauranter, butikker og markeder.

Sandstrande og sportsaktiviteter

Pietra Ligure er en rigtig ferieby med attraktioner for enhver smag. Ud over de mange sportsaktiviteter, der er at finde på stranden (såsom surfing, dykning etc.), findes her også diverse sportscentre med mulighed for tennis, fodbold etc. Strandens beskaffenhed er af sand, men vær opmærksom på, at der er småsten det første stykke, når man skal ud at bade. Mange af de lokale foretrækker at komme på den lille betalingsstrand, der hedder Bagni Pucci. Den befinder sig foran den gamle bydel, og skulle efter sigende have god plads, men også være lidt dyrere end de andre betalingsstrande.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Markedsdage og infrastruktur

Har du lyst til at opleve en typisk italiensk markedsdag, kan du - hver lørdag året rundt - lægge vejen forbi den store smukke plads ved kirken; Piazza San Nicolò (i den gamle bydel) eller den lange gade Viale della Repubblica, der ligger i udkanten af byen.
I byen er der også togstation, hvis du holder ferie uden bil. Alternativt er der motorvej (A10) helt frem til Pietra Ligure. Nærmeste lufthavn ligger i Genova, men Nice (Frankrig) Milano og Torinos lufthavne befinder sig også inden for overskuelig rækkevidde.

 
 

Populært i Ligurien

Locanda del Borgo

Sestri Levante

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

search map