Hotel i Monterosso i Ligurien

Hotel Souvenir

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Den stemningsfulde gårdhave med loungestemning Den fælles tagterrasse Udsigten fra tagterrassen til fælles afbenyttelse Gårdhaven Superiorværelse med terrasse Reception Barområde med flotte stenmure og hvælvinger Morgenmadssalen
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellets centrale beliggenhed gør det nemt for dig - og betyder, at der blot er ca. 200 m til stranden og ca. 700 m til stationen.

Indbydende udeområder

Mellem de to bygninger med værelserne på Hotel Souvenir finder man det centrale samlingspunkt, som er en slags gårdhave-lounge med et kæmpe, karakterfuldt avokadotræ i midten og en rislende bæk. Her kan man nyde hinandens selskab, sit eget eller en forfriskning fra baren. Vil man sidde lidt mere privat, kan man søge op i haven, hvor bananpalmer og citrontræer vil påvirke sanseapparatet. En tredje mulighed for at nyde den rolige beliggenhed og samtidig stirre op i den blå himmel er fra den fælles tagterrasse, hvorfra øjet vil møde både Monterossos gamle bydel og havet i baggrunden.

Ualmindelig flot morgenmadssal og fællesområder

I receptionen og det tilhørende barområde er møblerne nøje udvalgt og væggene er skånsomt restaurerede, så hvælvingerne og de rå stenmure står i bemærkelsesværdig kontrast til designermøblerne. I fællesområderne er der gratis wi-fi (ikke i haven og på tagterrasen, men i gårdhaven og i barområdet). Morgenmadssalen på Hotel Souvenir fremstår særdeles flot med behagelige farver og god plads. Morgenmaden serveres som buffet - og gæsterne skal være velkomne til at tage morgenmaden med ud i gårdhaven, når solens tilstedeværelse tillader det.

Afstande og parkering

Hotellet ligger midt i det historiske centrum med ca. 100 m til Via Roma, hvor de fleste restauranter og butikker befinder sig. Afstanden til stranden er blot 200 m. Parkering er mulig enten på den store parkeringsplads ved stationen i bydelen Fegina (ca. 700 m væk) eller ved bagindgangen til den gamle bydel (ca. 300 m væk). Begge er mod betaling, men på den sidstnævnte kan man dog være uheldig ikke at finde plads.

Værelserne på Hotel Souvenir

Dobbeltværelse Standard (inkl. morgenmad)

Disse 11 værelser ligger i samme bygning som receptionen og har alle led-tv (med italienske kanaler) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. To af værelserne har plads til en ekstra opredning og et værelse har sågar plads til to ekstra opredninger til en familie på fire personer. Firesengsværelset har køjeseng til børnene. Bemærk at standardværelserne ikke har aircondition (men dog loftsvifte) og wi-fi, men har adgang til wi-fi i fællesområderne.

Dobbeltværelse Standard Plus med terrasse (inkl. morgenmad)

Dette værelse ligger på 2. sal i samme bygning som receptionen og har ligesom de andre standard-værelser led-tv (med italienske kanaler) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Derudover har værelset privat terrasse med med udsigt til grønne omgivelser og kig til Monterossos centrum. Ekstra opredning ikke mulig i dette værelse. Bemærk at værelset ikke har aircondition (men dog loftsvifte) og wi-fi, men har adgang til wi-fi i fællesområderne.

Dobbeltværelse Superior (inkl. morgenmad)

Disse 5 værelser ligger i samme bygning som morgenmadssalen og har alle badeværelse med toilet og bruser. Ekstra opredning ikke mulig i disse værelser. I forhold til standardværelserne har disse værelser desuden både aircondition, minibar, værdiboks, wi-fi og sat-tv.

Dobbeltværelse Superior med balkon (inkl. morgenmad)

Disse 3 værelser ligger i samme bygning som morgenmadssalen og har alle badeværelse med toilet og bruser. En ekstra opredning er mulig to af i disse værelser. I forhold til standardværelserne har disse værelser desuden både aircondition, minibar, værdiboks, wi-fi, sat-tv og balkon.

Dobbeltværelse Junior Suite (inkl. morgenmad)

Disse 4 Junior Suiter ligger i samme bygning som morgenmadssalen og har alle badeværelse med toilet og bruser. Alle værelserne har plads til to ekstra opredninger (køjeseng). I forhold til standardværelserne har disse værelser desuden både aircondition, minibar, værdiboks, wi-fi, sat-tv og er større end superiorværelserne.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Anbefalinger til dig

Hotel Cinqueterre

Monterosso, Ligurien

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populært i Ligurien

Residence Le Saline

Borgio Verezzi

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

search map