Villa i Montemarcello i Ligurien

Casa Anna

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Casa Anna ligger i den hyggelige by Montemarcello, som er kendt for de trekkingstier, der præger denne kyststrækning i Ligurien. I landsbyen er der flere (gode) spisesteder, butikker og barer/caféer. Størstedelen af byen består af smalle gader, så bilfærdsel er stort set umulig. Offentlig parkeringsplads ligger dog kun 30 meter fra huset.

Panoramisk men anstrengende

Porto Corvo-stranden, der ligger under byen, kan nås af en berømt sti, der kaldes "de 1000 trappetrin"... meget panoramisk, men også meget anstrengende. For at komme til stranden fra huset skal man ca. 200 meter via gaden og derefter ca. 500 meter via stisystem med trapper.

Hvor langt er der til?

Der er ellers 6 km til Lerici, 20 km til Portovenere og ca. 30 km til Le Cinque Terre naturreservatet, som også er en udflugt værd. De nordtoskanske byer (Lucca, Pisa, Viareggio) ligger heller ikke for langt væk.

Villaen på Casa Anna

Treværelseshus med 4 sovepladser

Huset er fordelt på to plan og er ca. 70 m². Indgangen sker i forhøjet stueetage, hvor der findes køkken med 4 gasblus, ovn og køleskab, opholdsstue med pejs og et lille toilet uden bad. En stejl stentrappe leder op til etagen ovenover, som indeholder soveværelse med dobbeltsenge og udsigt over Portovenere, soveværelse med to enkeltsenge, balkon (med udsigt over bygaden) og badeværelse med karbad og toilet. Bemærk at huset er ikke udstyret med varmeanlæg.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Maison Belvedere

Moneglia, Ligurien

Casa di Mezzo

Manarola, Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Anbefalinger til dig

Villa A Chiaraluna

Castiglione del Lago, Umbrien

Villa Rosalia

Ischia Porto, Capri, Ischia og Procida

Populært i Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

Hotel Leopold

Moneglia

Residence Orchidea

Pietra Ligure

search map