Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien
Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Bedømmelse
3,8 af 5
Godt
Baseret på 13 anmeldelser
Eksempel på køkken i lejlighed Morgenmadsbuffet Morgenmadsbuffet Eksempel på værelse Eksempel på værelse

Bestil din ferie her fordi:

  • du vil elske udsigten
  • du vil slappe af på din egen terrasse
  • du vil have gåafstand til en hyggelig by
Forhåndsreserver nu!
Du kan reservere denne feriebolig i dag og vente med at betale til om en måned!
Henter indhold

Nyd udsigten i hyggelige Moneglia

På Hotel Residence Mondial i Moneglia finder du både flotte balkoner og terrasser med havudsigt, værelser med morgenmad og lejligheder med skabskøkken. Inden for 500 meter møder du både strand, bycentrum og togstation.

Stedet er velsignet med et hav af skønne balkoner og terrasser med udsigt til Middelhavet. På stedet har du også adgang til en stor indendørs pool med ovenlys og skydetag.

Gåafstand til spisesteder og togstation, der fører dig til Cinque Terre

Herfra kan man nemt gå ned til stationen i Moneglia (ca. 500 m), hvorfra de fem fortryllende byer i Nationalparken Cinque Terre blot ligger ca. et kvarter væk i tog. Der er gratis parkering på stedet og (efter "først-til-mølle"-princippet) ellers mulighed for garanteret parkering i garage mod tillæg. Når man skal ud og spise om aftenen, er der et væld af restauranter nede i Moneglia by (gåafstand, ca. 500 m) - alternativt kan man spise på nabohotellet Villa Edera.

Vælg mellem værelse eller lejlighed, altid med terrasse

Inde på hotellet ligger værelserne og lejlighederne blandet sammen i flere bygninger - eneste forskel er skabskøkkenet og at nogle lejligheder er toværelses. Der er også reception, elevator, morgenmadssal (her serveres der buffet - der er ikke mulighed for at spise udendørs) og internetpoint i tv-stuen. Derudover har hotellet en stor indendørs swimmingpool (32 ºC), jacuzzi, lille træningscenter, en skøn have og en stor indbydende tagterrasse med en fantastisk havudsigt.

Skjul teksten
Tab 5
Tab 6
Tab 7
Tab 2
Tab 4
Tab 4
Tab 8

Lignende boliger

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

På Hotel Sette Archi har du det hele lige uden for døren: Havnepromenade med lidt forretninger, sandstrand, lystbådehavn, floden Magra og Marmorbjergene i baggrunden. Ferien er reddet!

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Der er god grund til at vælge Hotel Leopold, for hotellet har det hele: Balkoner og terrasser med havudsigt, panoramisk swimmingpool og parkering. Alle ingredienserne til en vellykket ferie i Cinque Terre er altså til stede.

Due Mari Appartamenti

Sestri Levante, Ligurien

Hvis du bestiller et ophold i disse ferielejligheder her midt i Sestri Levante, så kan Liguriens måske allersmukkeste kystby blive din for en stund. Der er bestemt ikke noget at sige til, at HC Anders... en også slog sig ned her i byen under sin dannelsesrejse til Italien.Læs mere

Anbefalinger til dig

Residence Borgo Verde

Imperia, Ligurien

Få fornemmelsen af at bo i landlige omgivelser og alligevel være tæt på både en handelsby og en sandstrand. Det vil gøre ferien nem og behagelig, da der vil være noget for alle - om det er natur, shopping eller dasedag på stranden.

Hotel Noris

Finale Ligure, Ligurien

Søger du et lille hyggeligt hotel med havudsigt, egen restaurant og gåafstand til både forretningsliv og sandstrand, så behøver du ikke at lede længere - vælg blot det 3-stjernede Hotel Noris i Finale Ligure.

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Der er god grund til at vælge Hotel Leopold, for hotellet har det hele: Balkoner og terrasser med havudsigt, panoramisk swimmingpool og parkering. Alle ingredienserne til en vellykket ferie i Cinque Terre er altså til stede.

Populært i Ligurien

Giada Country House

Dolcedo

På Giada Country House finder du flotte lejligheder med aircondition, et 25 m² stort svømmebassin og egen terrasse i det, der engang var en gammel mølle. Fra haven og poolen er der en utrolig berolige... nde udsigt til bjergene og naturen og den lille landsby, du bor i.Læs mere

Hotel Loano 2

Loano

Dine børn vil elske Hotel Loano 2. Her finder du et moderne feriekompleks - delvist ombygget til hotel - beliggende 1,3 km fra havet med alle de faciliteter, der udgør en god ferie: Dine børn vil elske det enorme poolområde og alle legekammeraterne.

Hotel Paco

Pietra Ligure

Hotel Paco har en kæmpe pool, børnepool, restaurant og værelser med balkon og aircondition. Og så ligger sandstranden tilmed kun ca. 750 m væk. Det er opskriften for en god sommerferie for rigtig mange.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog