Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien
Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Bedømmelse
3,8 af 5
Godt
Baseret på 11 anmeldelser
Eksempel på køkken i lejlighed Morgenmadsbuffet Morgenmadsbuffet Eksempel på værelse Eksempel på værelse

Bestil din ferie her fordi:

  • du vil elske udsigten
  • du vil slappe af på din egen terrasse
  • du vil have gåafstand til en hyggelig by
Henter indhold

Nyd udsigten i hyggelige Moneglia

På Hotel Residence Mondial i Moneglia finder du både flotte balkoner og terrasser med havudsigt, værelser med morgenmad og lejligheder med skabskøkken. Inden for 500 meter møder du både strand, bycentrum og togstation.

Stedet er velsignet med et hav af skønne balkoner og terrasser med udsigt til Middelhavet. På stedet har du også adgang til en stor indendørs pool med ovenlys og skydetag.

Gåafstand til spisesteder og togstation, der fører dig til Cinque Terre

Herfra kan man nemt gå ned til stationen i Moneglia (ca. 500 m), hvorfra de fem fortryllende byer i Nationalparken Cinque Terre blot ligger ca. et kvarter væk i tog. Der er gratis parkering på stedet og (efter "først-til-mølle"-princippet) ellers mulighed for garanteret parkering i garage mod tillæg. Når man skal ud og spise om aftenen, er der et væld af restauranter nede i Moneglia by (gåafstand, ca. 500 m) - alternativt kan man spise på nabohotellet Villa Edera.

Vælg mellem værelse eller lejlighed, altid med terrasse

Inde på hotellet ligger værelserne og lejlighederne blandet sammen i flere bygninger - eneste forskel er skabskøkkenet og at nogle lejligheder er toværelses. Der er også reception, elevator, morgenmadssal (her serveres der buffet - der er ikke mulighed for at spise udendørs) og internetpoint i tv-stuen. Derudover har hotellet en stor indendørs swimmingpool (32 ºC), jacuzzi, lille træningscenter, en skøn have og en stor indbydende tagterrasse med en fantastisk havudsigt.

Skjul teksten
Tab 5
Tab 6
Tab 7
Tab 2
Tab 4
Tab 4
Tab 8

Lignende boliger

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

På Hotel Sette Archi har man det hele lige uden for døren: gågade med forretninger og restauranter, strand, lystbådehavn, floden Magra og Marmorbjergene i baggrunden. Mange af værelserne har havudsigt og/eller terrasse.

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Der er god grund til at vælge Hotel Leopold, for hotellet har det hele: Balkoner og terrasser med havudsigt, panoramisk swimmingpool og parkering. Alle ingredienserne til en vellykket ferie i Cinque Terre er altså til stede.

Due Mari Appartamenti

Sestri Levante, Ligurien

Midt imellem de to idylliske laguner omgivet af liguriske pastelfarver ligger Due Mari Appartamenti, som hører til nabohotellet Due Mari, hvorfor alle deres faciliteter må benyttes: her finder du rest... aurant og tagterrasse med swimmingpool, børnepool og solterrasse med havudsigt.Læs mere

Populært i Ligurien

Locanda Bellavista

Cervo

Sætter du pris på hjertevarmt værtskab, lokalt køkken, central beliggenhed og mageløs udsigt, og ser igennem fingre med en middel værelsesstandard, så er Locanda Bellavista det helt rette valg.

Residence Loano 2

Loano

Moderne lejligheder beliggende 1,3 km fra havet. Ved lejlighederne findes tre pools, legeplads, cykler til fri afbenyttelse, reception, konferencesal, restaurant, pizzeria, bar, vaskeri og parkeringsplads.

Hotel Loano 2

Loano

Moderne hotelkompleks - delvist ombygget til hotel - beliggende 1,3 km fra havet. Her findes tre pools hvoraf den ene er 25 x 10 meter, legeplads, cykler til fri afbenyttelse, reception, konferencesal, restaurant, pizzeria, bar, vaskeri og parkeringsplads.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog