Feriebolig i Moneglia i Ligurien

Hotel Residence Mondial

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Eksempel på køkken i lejlighed Morgenmadsbuffet Morgenmadsbuffet Eksempel på værelse Eksempel på værelse
Tilføj som favorit
Henter indhold

Stedet er velsignet med et hav af skønne balkoner og terrasser med udsigt til Middelhavet. På stedet har du også adgang til en stor indendørs pool med ovenlys og skydetag.

Gåafstand til spisesteder og togstation, der fører dig til Cinque Terre

Herfra kan man nemt gå ned til stationen i Moneglia (ca. 500 m), hvorfra de fem fortryllende byer i Nationalparken Cinque Terre blot ligger ca. et kvarter væk i tog. Der er gratis parkering på stedet og (efter "først-til-mølle"-princippet) ellers mulighed for garanteret parkering i garage mod tillæg. Når man skal ud og spise om aftenen, er der et væld af restauranter nede i Moneglia by (gåafstand, ca. 500 m) - alternativt kan man spise på nabohotellet Villa Edera.

Vælg mellem værelse eller lejlighed, altid med terrasse

Inde på hotellet ligger værelserne og lejlighederne blandet sammen i flere bygninger - eneste forskel er skabskøkkenet og at nogle lejligheder er toværelses. Der er også reception, elevator, morgenmadssal (her serveres der buffet - der er ikke mulighed for at spise udendørs) og internetpoint i tv-stuen. Derudover har hotellet en stor indendørs swimmingpool (32 ºC), jacuzzi, lille træningscenter, en skøn have og en stor indbydende tagterrasse med en fantastisk havudsigt.

Værelserne på Hotel Residence Mondial

Dobbeltværelse med balkon/terrasse (inkl. morgenmad)

Disse 15 værelser har alle balkon eller terrasse (størrelse varierer) og vender ud bagtil, hvor man kan høre toget, som passerer i nærheden. De har alle aircondition, minibar, sat-tv og badeværelse med toilet og bruser. Blot to af værelserne har mulighed for en ekstra opredning.

Dobbeltværelse med balkon/terrasse og havudsigt (inkl. morgenmad)

Disse 10 værelser har alle balkon eller terrasse (størrelse varierer) og havudsigt. De har alle aircondition, minibar, sat-tv og badeværelse med toilet og bruser. Ekstra opredning mulig i enkelte værelser.

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (med balkon/terrasse)

Disse 10 lejligheder har alle balkon eller terrasse (størrelse varierer) og vender ud bagtil mod det grønne og toget, som passerer i nærheden. De er alle magen til værelserne men sengen i opholdsrummet kan være enten en dobbeltseng eller en dobbeltsovesofa. Ud over de samme faciliteter som i værelserne finder man her et skabskøkken med køleskab og to kogeplader.

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (med balkon/terrasse og havudsigt)

Disse 6 lejligheder har alle balkon eller terrasse (størrelse varierer) og havudsigt. De er alle magen til værelserne men sengen i opholdsrummet kan være enten en dobbeltseng eller en dobbeltsovesofa. Ud over de samme faciliteter som i værelserne finder man her et skabskøkken med køleskab og to kogeplader.

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Due Mari Appartamenti

Sestri Levante, Ligurien

Anbefalinger til dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Populært i Ligurien

Hotel Noris

Finale Ligure

Villa Giada

Imperia

search map