Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien
Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Bedømmelse
3,8 af 5
Godt
Baseret på 12 anmeldelser
Eksempel på køkken i lejlighed Morgenmadsbuffet Morgenmadsbuffet Eksempel på værelse Eksempel på værelse

Bestil din ferie her fordi:

  • du vil elske udsigten
  • du vil slappe af på din egen terrasse
  • du vil have gåafstand til en hyggelig by
Henter indhold

Nyd udsigten i hyggelige Moneglia

På Hotel Residence Mondial i Moneglia finder du både flotte balkoner og terrasser med havudsigt, værelser med morgenmad og lejligheder med skabskøkken. Inden for 500 meter møder du både strand, bycentrum og togstation.

Stedet er velsignet med et hav af skønne balkoner og terrasser med udsigt til Middelhavet. På stedet har du også adgang til en stor indendørs pool med ovenlys og skydetag.

Gåafstand til spisesteder og togstation, der fører dig til Cinque Terre

Herfra kan man nemt gå ned til stationen i Moneglia (ca. 500 m), hvorfra de fem fortryllende byer i Nationalparken Cinque Terre blot ligger ca. et kvarter væk i tog. Der er gratis parkering på stedet og (efter "først-til-mølle"-princippet) ellers mulighed for garanteret parkering i garage mod tillæg. Når man skal ud og spise om aftenen, er der et væld af restauranter nede i Moneglia by (gåafstand, ca. 500 m) - alternativt kan man spise på nabohotellet Villa Edera.

Vælg mellem værelse eller lejlighed, altid med terrasse

Inde på hotellet ligger værelserne og lejlighederne blandet sammen i flere bygninger - eneste forskel er skabskøkkenet og at nogle lejligheder er toværelses. Der er også reception, elevator, morgenmadssal (her serveres der buffet - der er ikke mulighed for at spise udendørs) og internetpoint i tv-stuen. Derudover har hotellet en stor indendørs swimmingpool (32 ºC), jacuzzi, lille træningscenter, en skøn have og en stor indbydende tagterrasse med en fantastisk havudsigt.

Skjul teksten
Tab 5
Tab 6
Tab 7
Tab 2
Tab 4
Tab 4
Tab 8

Lignende boliger

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

På Hotel Sette Archi har man det hele lige uden for døren: gågade med forretninger og restauranter, strand, lystbådehavn, floden Magra og Marmorbjergene i baggrunden. Mange af værelserne har havudsigt og/eller terrasse.

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Der er god grund til at vælge Hotel Leopold, for hotellet har det hele: Balkoner og terrasser med havudsigt, panoramisk swimmingpool og parkering. Alle ingredienserne til en vellykket ferie i Cinque Terre er altså til stede.

Due Mari Appartamenti

Sestri Levante, Ligurien

Hvis du bestiller et ophold i disse ferielejligheder her midt i Sestri Levante, så kan Liguriens måske allersmukkeste kystby blive din for en stund. Der er bestemt ikke noget at sige til, at HC Anders... en også slog sig ned her i byen under sin dannelsesrejse til Italien.Læs mere

Anbefalinger til dig

Le Ville Relais

La Spezia, Ligurien

Bo med havet som nabo. Nyd gæstfriheden. Læn dig tilbage ved det skønne poolområde med udsigt over La Spezia-bugten. Le Ville Relais tilbyder dig værelser med balkon og havudsigt, samt nydelsesmomenter i deres restaurant.

Hotel Noris

Finale Ligure, Ligurien

Hotel Noris er et pænt 3-stjernet hotel med restaurant og værelserne med balkon og havudsigt. Og så ligger sandstrand og by tilmed inden for gåafstand.

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

På Hotel Sette Archi har man det hele lige uden for døren: gågade med forretninger og restauranter, strand, lystbådehavn, floden Magra og Marmorbjergene i baggrunden. Mange af værelserne har havudsigt og/eller terrasse.

Populært i Ligurien

Locanda Bellavista

Cervo

Sætter du pris på italiensk husmandskost, central beliggenhed og en mageløs udsigt (og ser igennem fingre med en beskeden værelsesstandard), så er Locanda Bellavista det helt rette valg for dig.

Hotel Noris

Finale Ligure

Hotel Noris er et pænt 3-stjernet hotel med restaurant og værelserne med balkon og havudsigt. Og så ligger sandstrand og by tilmed inden for gåafstand.

Hotel Loano 2

Loano

Moderne hotelkompleks - delvist ombygget til hotel - beliggende 1,3 km fra havet. Her findes tre pools hvoraf den ene er 25 x 10 meter, legeplads, cykler til fri afbenyttelse, reception, konferencesal, restaurant, pizzeria, bar, vaskeri og parkeringsplads.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog