Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien
Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Bedømmelse
3,9 af 5
Godt
Baseret på 14 anmeldelser
Eksempel på køkken i lejlighed Morgenmadsbuffet Morgenmadsbuffet Eksempel på værelse Eksempel på værelse

Bestil din ferie her fordi

  • du vil elske udsigten
  • du vil slappe af på din egen terrasse
  • du vil have gåafstand til en hyggelig by
Henter indhold

Nyd udsigten i hyggelige Moneglia

På Hotel Residence Mondial i Moneglia finder du både flotte balkoner og terrasser med havudsigt, værelser med morgenmad og lejligheder med skabskøkken. Inden for 500 meter møder du både strand, bycentrum og togstation.

Vis mere om Hotel Residence Mondial

Stedet er velsignet med et hav af skønne balkoner og terrasser med udsigt til Middelhavet. På stedet har du også adgang til en stor indendørs pool med ovenlys og skydetag.

Gåafstand til spisesteder og togstation, der fører dig til Cinque Terre

Herfra kan man nemt gå ned til stationen i Moneglia (ca. 500 m), hvorfra de fem fortryllende byer i Nationalparken Cinque Terre blot ligger ca. et kvarter væk i tog. Der er gratis parkering på stedet og (efter "først-til-mølle"-princippet) ellers mulighed for garanteret parkering i garage mod tillæg. Når man skal ud og spise om aftenen, er der et væld af restauranter nede i Moneglia by (gåafstand, ca. 500 m) - alternativt kan man spise på nabohotellet Villa Edera.

Vælg mellem værelse eller lejlighed, altid med terrasse

Inde på hotellet ligger værelserne og lejlighederne blandet sammen i flere bygninger - eneste forskel er skabskøkkenet og at nogle lejligheder er toværelses. Der er også reception, elevator, morgenmadssal (her serveres der buffet - der er ikke mulighed for at spise udendørs) og internetpoint i tv-stuen. Derudover har hotellet en stor indendørs swimmingpool (32 ºC), jacuzzi, lille træningscenter, en skøn have og en stor indbydende tagterrasse med en fantastisk havudsigt.

Værelserne på Hotel Residence Mondial

Dobbeltværelse med balkon/terrasse (inkl. morgenmad)

Disse 15 værelser har alle balkon eller terrasse (størrelse varierer) og vender ud bagtil, hvor man kan høre toget, som passerer i nærheden. De har alle aircondition, minibar, sat-tv og badeværelse med toilet og bruser. Blot to af værelserne har mulighed for en ekstra opredning.

Dobbeltværelse med balkon/terrasse og havudsigt (inkl. morgenmad)

Disse 10 værelser har alle balkon eller terrasse (størrelse varierer) og havudsigt. De har alle aircondition, minibar, sat-tv og badeværelse med toilet og bruser. Ekstra opredning mulig i enkelte værelser.

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (med balkon/terrasse)

Disse 10 lejligheder har alle balkon eller terrasse (størrelse varierer) og vender ud bagtil mod det grønne og toget, som passerer i nærheden. De er alle magen til værelserne men sengen i opholdsrummet kan være enten en dobbeltseng eller en dobbeltsovesofa. Ud over de samme faciliteter som i værelserne finder man her et skabskøkken med køleskab og to kogeplader.

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (med balkon/terrasse og havudsigt)

Disse 6 lejligheder har alle balkon eller terrasse (størrelse varierer) og havudsigt. De er alle magen til værelserne men sengen i opholdsrummet kan være enten en dobbeltseng eller en dobbeltsovesofa. Ud over de samme faciliteter som i værelserne finder man her et skabskøkken med køleskab og to kogeplader.

Skjul teksten
Tab 5
Tab 6
Tab 7
Tab 2
Tab 4
Tab 4
Tab 8

Lignende boliger

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

På Hotel Sette Archi har du det hele lige uden for døren: Havnepromenade med lidt forretninger, sandstrand, lystbådehavn, floden Magra og Marmorbjergene i baggrunden. Ferien er reddet!

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Du har god grund til at vælge Hotel Leopold, for hotellet har det hele: Balkoner og terrasser med havudsigt, panoramisk swimmingpool og parkering. Alle ingredienserne til en vellykket ferie i Cinque Terre er altså til stede.

Due Mari Appartamenti

Sestri Levante, Ligurien

Hvis du bestiller et ophold i disse ferielejligheder her midt i Sestri Levante, så kan Liguriens måske allersmukkeste kystby blive din for en stund. Der er bestemt ikke noget at sige til, at HC Anders... en også slog sig ned her i byen under sin dannelsesrejse til Italien.Læs mere

Anbefalinger til dig

Villaggio Rosa dei Venti

Vada, Toscana

Nyd din badeferie på dette feriecenter under en kilometer fra nogle af Toscanas bedste badestrande. Her skorter det ikke på faciliteter, og I vil sikkert sætte pris på den kæmpe pool med spa-funktion og børneafdeling.

Le Ville Relais

La Spezia, Ligurien

Bo med havet som nabo. Nyd gæstfriheden. Læn dig tilbage ved det skønne poolområde med udsigt over La Spezia-bugten. Le Ville Relais tilbyder dig værelser med balkon og havudsigt, samt nydelsesmomenter i deres restaurant.

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Hotel Porto Roca giver dig både storhed og format! Du får et af Cinque Terres bedste hoteller - blot ca. 200 m fra Monterossos sandstrand og gamle bydel. Den hypnotiserende havudsigt vil få dig til at falde i svime.

Populært i Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia

På Hotel Sette Archi har du det hele lige uden for døren: Havnepromenade med lidt forretninger, sandstrand, lystbådehavn, floden Magra og Marmorbjergene i baggrunden. Ferien er reddet!

Villaggio Ai Pozzi

Loano

Hold badeferie på den italienske riviera og kombiner kystens livsglæde med udflugter i landskabet. På Villaggio Ai Pozzi finder du et væld af faciliteter i nybyggede ferielejligheder kun 1,5 km fra en god sandstrand og Loanos centrum.

Hotel Noris

Finale Ligure

Søger du et lille hyggeligt hotel med havudsigt, egen restaurant og gåafstand til både forretningsliv og sandstrand, så behøver du ikke at lede længere - vælg blot det 3-stjernede Hotel Noris i Finale Ligure.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog