Hotel i Moneglia i Ligurien

Hotel Leopold

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Hotel med panoramisk pool tæt på Cinque Terre Nationalpark Fællesterrassen ved indgangen til hotellet En af de panoramiske solterrasser oven over poolen Stranden neden foran hotellet (ca. 90 trin) Reception med bar og siddepladser Reception Morgenmadsbuffet med frugt, hjemmebag m.m. Terrassen til et af Superior-værelser Den nederste terrasse er til et af Superior-værelserne Morgenmadssal De to Classic Plus med fællesterrasse og havudsigt De to Classic Plus med fællesterrasse og havudsigt De to Classic Plus med fællesterrasse og havudsigt Dette er et Classic-værelse (altså med balkon og havudsigt, men uden aircondition) Et af Classic-værelserne som ikke har havudsigt fra selve værelset, men stor terrasse med fuld havudsigt Værelser med havudsigt Til venstre i udsynet ses fodboldbanen, der om sommeren ofte anvendes som parkeringsplads Hotel Leopold er de pastelfarvede bygninger til højre i billedet
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ud over at nyde det søde ferieliv ved poolen eller på terrasserne, så har Hotel Leopold endnu et fortrin: Der er gåafstand til både strand, togstation og centrum af hyggelige Moneglia. Det gør bare det hele så nemt, at du kan lade bilen stå, når I skal ned og bade eller ud og spise.

Magen til beliggenhed ...

Hotel Leopold ligger på en skråning og skuer ud over havet og klippekysten, som har gjort Cinque Terre og omegn så berømt over hele verden. Fra hotellet kan man enten gå ned til stranden eller den anden vej ad en sti til centrum af Moneglia. Stranden ligger ca. 100 m væk (knap 90 trin), centrum ligger ca. 500 m væk (to mulige ruter) og togstationen ligger lidt tættere på, ca. 300 m væk. Af strande kan man vælge mellem en offentlig med en blanding af sand og småsten (tættest på) eller en privat med sand (mod tillæg). I Moneglia er der et væld af spisesteder og en togstation, som bringer dig til Cinque Terre-byen Monterosso på blot et kvarter. Toget kan dog ikke høres fra hotellet, da det ligger på den anden side af bakkedraget, hvilket er en stor fordel. Neden for hotellet ligger en stor fodboldbane, der også er udsigt til (ud over havudsigten) - i højsæsonen benyttes den somme tider som p-plads. Hvis man ønsker adgang til en boldbane, så er der en med kunstgræs i nærheden af stationen (spørg på hotellet).

Nyd poolen og andre tillokkende faciliteter

Den panoramiske pool er bestemt et af hotellets trækplastre. Oven over poolen i to niveauer finder man to skønne solterrasser med liggestole. På den øverste terrasse er der også en lille legeplads, hvor der er en låge for trappen. Bemærk, at børnefamilier bydes velkommen med åbne arme, men at man på hotellet samtidig værdsætter fred & ro på en måde, så alle gæster kan nyde deres ferie. Foran poolen løber vejen, men den er blind, og trafikken er meget begrænset, da den kun fører op til et bakkedrag og to andre hoteller. Ved indgangen til hotellet kan man nyde solen (eller skyggen) på den store halvt overdækkede fællesterrasse med hvide smedejernsmøbler og liggestole. Det anbefales at bestille parkering (mod betaling) på hotellet, da der ikke er offentlige parkeringsmuligheder ved hotellet. Hotellet tilbyder parkering i garage lige ved indgangen, men nedkørslen er lidt stejl. Alternativt har de en parkeringsplads i to plan ca. 40 m væk, som koster lidt mindre. Nederste plan er selvsagt overdækket og skyggefuld mens øverste plan er under åben himmel. Oppe eller nede koster det samme - og de skyggefulde pladser er efter 'først-til-mølle'-princippet.

Mød de sympatiske værter og indtag morgenmad med panorama

Hotellet drives af Lucia (som taler både engelsk, tysk og fransk), hendes mand Leopoldo og svigermoren Margherita. Også barnebarnet hjælper meget stolt til i familieforetagendet. Hvis vi vender blikket indad, møder det en lobby med reception, bar og sofagruppe med stort lcd-tv. Der er også elevator, lille træningscenter med tre maskiner (på 4. sal) og wi-fi i fællesområdet (dækker i lobbyen/baren, på solterrassen og i nogle af værelserne på 2. sal). Morgenmadssalen ligger på 1. sal med vinduespartier, der kan skydes til siden. Her serveres morgenmåltidet som buffet. Morgenmadssalen fungerer i højsæsonen lejlighedsvis også som restaurant - dog ikke på daglig basis og kun for hotellets egne gæster. Aftensmaden er folkelig og ligetil - og der tilbydes som regel både pastaretter, fisk og kød. Der er havudsigt fra morgenmadssalen/restauranten og adgang til en lille udendørs terrasse med bløde havemøbler. På hotellet finder man også en snackautomat (på 2. sal), hvor der kan købes vand, øl og snacks.

Værelseskategorier fra Standard til Superior samt fem rummelige familieværelser

På Hotel Leopold kan man vælge mellem forskellige værelseskategorier på 2., 3. og 4. sal, som varierer fra små Standardværelser uden balkon og udsigt til Superiorværelserne med terrasse og panoramisk havudsigt. Derudover tilbyder hotellet fem familieværelser, som udmærker sig ved at være rummelige, mere selvstændige, med køleskab og nogle sågar med køkken. Fire af dem ligger i en separat bygning ved poolen, mens det sidste ligger ca. 400 m fra hotellet. Der er nærmere tale om decideret lejligheder. Man skal vælge værelserne på selve hoteldelen, hvis havudsigten, indretningen og hotelstemningen er vigtige faktorer - og ellers familieværelserne, hvis man vægter plads og selvstændighed højt. Familier på 4 personer anbefales til enhver tid familieværelserne - alternativt har et af Superior-værelserne på selve hotellet plads til fire personer. Værelserne på selve hotellet har ikke minibar/minikøleskab, men hotellet har et par stykker til rådighed (begrænset antal), som kan forudbestilles og tilsluttes på værelset under opholdet (uden tillæg). Værelseskategorierne Classic Plus og Superior har aircondition, mens de andre kategorier har loftsvifte. Plus-værelserne har tilmed begge dele.

Læs om værelserne på Hotel Leopold

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Agriturismo Villa Gnocchi

Santa Margherita Ligure, Ligurien

Anbefalinger til dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Le Ville Relais

La Spezia, Ligurien

Populært i Ligurien

search map