Feriebolig i Moneglia i Ligurien

Cielo e Mare

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Udsigt mod havet Udsigt mod Moneglia Udsigt mod havet Udsigt mod Moneglia fra Lemeglio
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Højt oppe over Middelhavet i centrum af den lille hyggelige by Lemeglio, hvorfra man har den mest vidunderlige udsigt over bjerge og hav, finder man Cielo e Mare, hvis lejligheder næsten alle har meget store terrasser og havudsigt. Det tager kun ca. 15 min. at køre til Sestri Levante, som er en af de hyggeligste byer i Ligurien, og 5 min. til Moneglia, hvor der er en god badestrand. Snyd heller ikke dig selv for en tur med toget til det fredede område Cinque Terre (De fem byer), der tilsammen udgør en af de smukkeste kyststrækninger i Italien, og som også er kendt for sine meget smukke vandreruter.

Imponerende udsigt

Cielo e Mare betyder direkte oversat "himmel og hav", og det er yderst betegnende for stedet. Man befinder sig næsten i himlen, og har en imponerende udsigt over havet. Vejen op fra Moneglia er ca. 2 km lang. Den er stejl og kurvet, men den er asfalteret og god, så der er ingen problemer, med mindre man lider af højdeskræk. Husk at købe ind i Moneglia, for der er ingen butikker i Lemeglio. Nærmeste restaurant ligger på vejen, og ellers er der mange restauranter i Moneglia, samt i de små bjerglandsbyer.

Fælles tagterrasse med opstammet pool

Lejlighederne ligger alle i samme bygning fordelt på 4 etager. Da ejendommen er bygget på en skrånende grund, betyder det, at de nederste lejligheder i haveplan ikke har vinduer til bagsiden. Øverst oppe er der en stor fælles tagterrasse, hvorfra udsigten er omend endnu mere fantastisk, og hvorfra man også har en enestående udsigt ned mod selve Moneglia. På tagterrassen finder du en lille (4 x 2 meter) men nyttig opstammet pool. Der er én gratis parkeringsplads til hver lejlighed, som vil blive anvist ved ankomst, og vi anbefaler små biler, da pladsen er yderst begrænset. Kommer man med offentlig transport, er der busstop lige uden for døren, og bussen kører til midnat, og mindst én gang i timen i sommersæsonen. Cielo e Mare kan ikke anbefales til gangbesværede, pga. de store niveauforskelle.

Stor hjælpsomhed

Lejlighederne ejes af den meget sympatiske Sig. Franco, som står for den daglige drift, og han har en fantastisk medhjælp i Sig.ra. Rita. Hun er yderst beskeden, hun har en engels tålmodighed, og så er hun utrolig hjælpsom. Både Franco og Rita ved stort set alt om området, og hvis man er på jagt efter en særlig god restaurant, giver Franco gerne gode råd.

Pæn italiensk indretning

Huset blev total-renoveret i 2006, hvor det samtidig blev indrettet med 8 lejligheder (2 er lejet ud til anden side). Der er elevator i bygningen, som går til alle etager, på nær tagterrassen, hvor man må tage trappen fra 2. sal. Lejlighederne er rigtig pænt indrettet, og har mange faciliteter. Indretningen er italiensk, så man skal ikke forvente sig den danske hygge, - men funktionaliteten er i top.

Gode faciliteter

Der er dørtelefon, aircondition/varme, værdiboks, internetadgang, telefon, satellit TV, CD og DVD-afspiller, opvaskemaskine, vaskemaskine, mikroovn, tre el-plader samt kølefryseskab. Næsten alle lejligheder har meget store terrasser, hvor der er bord og stole, og som kan afskærmes med markiser mod solen. Nogle lejligheder har også en lille balkon, som vender mod Moneglia.

Man skal ikke forvente det store privatliv på terrasserne, da de er konstrueret som én stor terrasse på hver etage. Men de er adskilt af lave blomsterkummer (lave fordi det ofte blæser), så man har et privat område til hver enkelt lejlighed. Men man må altså forvente at kunne se og høre sine naboer.

Læs om lejlighederne på Cielo e Mare

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Anbefalinger til dig

Residence Oasi

San Teodoro, Sardinien

Residence Gli Ontani

Orosei, Sardinien

Le Antunne

Porto Cervo, Sardinien

Populært i Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

Locanda del Borgo

Sestri Levante

search map