Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Fregagia

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne lejlighed, som ejes af den italienske komiker Dario Vergassola, er et godt udgangspunkt for et besøg i et af Cinque Terre's mest charmerende fiskerlejer.

Toværelseslejlighed med terrasse og havudsigt
- Der er tale om en nyrenoveret lejlighed med køkken til fire personer. Lejligheden består af et soveværelse med dobbeltseng og havudsigt, køkken og badeværelse med toilet og bruser. Her er desuden aircondition, fladskærms-tv med satellitkanaler, Ipod-dock, vaskemaskine og opvaskemaskine.

Ved siden af ligger et værelse med separat indgang (halvandenmandsseng i værelset, som ligger i forskudt plan), som ligeledes har terrasse og udsigt til havet og eget badeværelse med toilet og bruser. Man har altså to badeværelser til rådighed og to terrasser. Fra de hyggelige terrasser har man en malerisk og stærkt vanedannende udsigt over havet og Manarolas farverige byprofil.

Lejligheden ligger centralt, og der er således blot få minutters gang til butikker, restauranter, færgeleje, stationen og parkeringspladsen. Der ligger endda en god fiskerestaurant umiddelbart ved siden af lejligheden. Bemærk at for at komme hen til lejligheden passerer man et nabohus, som misligholder lidt deres udeområde.

Bemærk: ankomst til lejlighederne i Manarola om søndagen er kun muligt fra 1. april til 1. oktober og kun i tidsrummet fra kl. 14:00-18:00.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Terrazza Beccara

Manarola, Ligurien

Terrazza del Capitano

Manarola, Ligurien

Anbefalinger til dig

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populært i Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

Casa Santi

Pietra Ligure

search map