Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Beccara

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Terrazza Beccara er en kvalitetslejlighed, som er ideel til dem, som stiller høje krav til standard, beliggenhed og udsigt. Denne lejlighed er en god løsning for par, der rejser sammen eller til en familie med store børn, da den har to badeværelser.

Flot udsigt fra haven

Lejligheden ligger i den høje del af Manarola i rolige omgivelser, men få minutters gang fra hovedgaden, og desuden er der en lokalrost fiskerestaurant uden for døren. Inden for gåafstand finder man desuden havnen (hvor turistbådene lægger til), togstationen og den offentlige parkeringsplads i byen. Terrazza Beccara ligger på 3. sal uden elevator: dette betyder, at den ikke er egnet for gansbesværede, men til gengæld er udsigten fænomenal. Øverst i den interne gård (op ad ca. 35 trappetrin) ligger en skøn have med havudsigt. Havemøblerne finder man dog ikke heroppe, men nede på den private terrasse ved lejligheden.

Treværelseslejlighed med terrasse og havudsigt - og fire sovepladser:
- I får her et soveværelse med dobbeltseng, veludstyret køkken med spiseplads og et fint blåt badeværelse med toilet og bruser. Her er også aircondition og fladskærm med satellit-tv. Fra køkkenet og soveværelset er der adgang til en privat terrasse med havudsigt. Den er møbleret med spiseplads og liggestole. Derudover er der et soveværelse med dobbeltseng og et ekstra badeværelse med toilet og bruser. Denne del af lejligheden har både separat indgang - og indgang gennem køkkenet. Her er der ligeledes aircondition og fladskærm med satellit-tv.

Bemærk: ankomst til lejlighederne i Manarola om søndagen er kun muligt fra 1. april til 1. oktober og kun i tidsrummet fra kl. 14:00-18:00.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Terrazza Fregagia

Manarola, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Terrazza del Capitano

Manarola, Ligurien

Anbefalinger til dig

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populært i Ligurien

Locanda del Borgo

Sestri Levante

Residence Orchidea

Pietra Ligure

Hotel Leopold

Moneglia

search map