Feriebolig i Manarola i Ligurien

Casa di Mezzo

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Afstanden til både havet, færgeleje, restauranter, butikker, togstation og offentlig parkeringsplads er blot et stenkast på 5-10 minutters gang.

Central beliggenhed

Fra balkonen er der en fin udsigt over Manarola by og kysten med pynten Punta Mesco i baggrunden. Lejlighedens stærkeste kort, ud over balkon og havudsigt, er beliggenheden midt i Manarola.

Toværelseslejlighed med balkon og havudsigt til 2/4 personer
- Lejligheden er rummelig og ligger i ét plan (indgangen er i stueplan mens havsiden ligger højt pga. skråningen). Rumfordelingen er som følger: opholdsstue med tv (uden sat), dobbeltsovesofa (mod tillæg), køkken (to kogeplader, ovn, kølefryseskab), soveværelse med dobbeltseng (og mulighed for ekstra opredning mod tillæg) og badeværelse med toilet og bruser. På balkonen finder man cafébord og to stole. Det er ikke muligt at skaffe barneseng/vugge, men gæster er velkomne til selv at medbringe den gebyrfrit. Bemærk at lejligheden udlejes til maks. 4 personer, hvoraf de to sidste personer kan sove enten på dobbeltsovesofa i stuen eller en på sovesofa og den anden med som en ekstra opredning i soveværelset.

Bemærk: ankomst til lejlighederne i Manarola om søndagen er kun muligt fra 1. april til 1. oktober og kun i tidsrummet fra kl. 14:00-18:00.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Terrazza Albicocca

Manarola, Ligurien

Terrazza Casa di Mezzo II

Manarola, Ligurien

Balcone Panorama

Manarola, Ligurien

Anbefalinger til dig

Villa La Meridiana

Alba, Piemonte

Residence Da Felicin

Monforte d'Alba, Piemonte

Populært i Ligurien

Hotel Rosa

Alassio

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

search map