Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Balcone Sciacchetrà

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Balcone Sciacchetrà er opkaldt efter den sjældne vin, som dyrkes på de dramatiske bjergskråninger i Nationalparken Le Cinque Terre, og høsten foregår på bedste vovehalse-vis, hvor små tog kører i zigzag op ad skråninger for at bringe druerne ned i god behold til den videre vinfremstilling i nabolandsbyen Groppo.

Central beliggenhed

Lejligheden ligger centralt i den høje del af Manarola med havudsigt. Den er nyrenoveret med ny indretning og flotte havemøbler i træ på balkonen. Ved siden af lejligheden ligger der en restaurant Ristorante Billy, så man ikke behøver at gå ned på hovedstrøget for at spise ude. Bemærk at der er en del trapper i Manarola, da byen ligger på en skråning.

Etværelseslejlighed med balkon og havudsigt til 2/4 personer
- Der er tale om en stor, nyrenoveret etværelseslejlighed på 50 m² på tredje sal (med elevator, hvilket er en sjældenhed i Manarola) med opholdsrum med satellit-tv, dobbeltseng i særskilt afdeling, dobbeltsovesofa, veludstyret køkken (med 4 gasblus, elektrisk ovn, kølefryseskab, vinglas) og spisebord. Herfra kan man gå ud på en balkon med udsigt over havet, Manarola og de omkringliggende vinmarker. Endvidere er der et nyrenoveret badeværelse med toilet og bruser. Gæsterne er velkomne til selv at med bringe barneseng til de små størrelser.

Inden for 5-10 minutters gang har man både butikker, restauranter, færgeleje, havn, togstation og offentlig parkeringsplads inden for rækkevidde.
Bemærk: ankomst til lejlighederne i Manarola om søndagen er kun muligt fra 1. april til 1. oktober og kun i tidsrummet fra kl. 14:00-18:00.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Balcone Mediterraneo 2

Manarola, Ligurien

Terrazza Fregagia

Manarola, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Anbefalinger til dig

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Hotel Monte Rosa

Chiavari, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populært i Ligurien

Casa Santi

Pietra Ligure

Residence Le Saline

Borgio Verezzi

search map