Anmeldelser af Balcone Panorama

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Balcone Panorama

Læs personlige anmeldelser af Balcone Panorama som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Balcone Panorama. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

God bolig, fantastisk udsigt. Hårde senge.

Anbefaling til kommende gæster

Restauranten ved siden af er meget god, bestil bord.
Ikke helt let at køre bil i Manarola.

Balcone Panorama
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Balcone Panorama
med balkon/havudsigt og 4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2015
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Lise Helene fra Oslo i Norge boede på Balcone Panorama i Manarola fra d. 13. til d. 20. oktober 2012.

Vi var meget tilfredse med opholdet i Manarola. Vi blev taget godt imod på en meget venlig måde af In-Italias repræsentant og fulgt til lejligheden, som er meget bekvem og hyggelig og praktisk indrettet. Lejlighedens absolutte fordel er beliggenheden, med en udsigt, som kan tage pusten fra de fleste. Den ligger lige op ad Billys restaurant, som er Manarolas bedste og hvor vi blev stamgæster. Vi håber at komme tilbage til Balcone Panorama en anden gang

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Bente og rejsefællerne fra Søborg boede på Balcone Panorama i Manarola fra d. 3. til d. 10. september 2011 og på Agriturismo I Girasoli i Lari fra d. 10. til d. 17. september 2011.

Begge ophold har været rigtig gode. I Manarola brugte vi tiden på vandreture i Cinque Terre. Dejligt område, jeg har været der før, men det var dejligt at komme tilbage. Ophold i Agriturismo I Girasoli var også dejligt. Vi kørte rundt i Toscana. Der er lige en ting, I Girasoli skulle vi ved ankomst betale 200 euro i depositum, kontant, det var ikke noget problem, og vi fik pengene retur ved afrejsen. Måske kunne I nævne det i jeres materiale.
Jeres hjemmeside og behandling af bestillinger har været helt i top. Tak for det.

In-Italia's kommentar

Det fremgår af vores prisliste samt af opholdsbevis, at der er skal lægges et depositum på 200 euro på Agriturismo I Girasoli i Lari. Mvh. Solveig, In-Italia

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Gitte og Ove fra Herlev boede på Balcone Panorama i Manarola fra d. 28. august til d. 11. september 2010.

Tusind tak, vi havde 14 dejlige dage i Manarola. Lejligheden levede helt op til Jeres beskrivelse, især udsigten - fantastisk.
Vi valgte værelset med de to senge på grund af udsigten, absolut ikke pga. sengene for især "feltsengen" knirkede utroligt og madrasserne er ikke særlig behagelige. Alligevel blev vi i værelset - udsigten er altid den største faktor når vi vælger.

Vi fik det hele med, sol, regn, storm og uvejr, og de usynlige men ret irriterende myg som Italien er udstyret med.
Ejeren af boligen dukkede pludselig op om lørdagen (altså efter første uge), han er utrolig venlig og behagelig, alligevel ville især jeg (kvinden) have været glad for en forvarsel, for vi sad i vort "hjemmetøj", ikke særlig smarte. Ejeren dukkede op igen dagen efter med en flaske rødvin, samt en hilsen fra hans hustru.

Området kender vi fra tidligere, og det er altid et gensyn værd. Hvis man som jeg lider af højdeskræk og ikke kan vandre på de smalle stier mellem byerne, kan vi absolut anbefale det lokale tog.
I år var der rigtig mange amerikanske turister, som alle virkede ret behagelige, ikke som visse engelske turister vi har oplevet andre steder.

In-italias "huske" mail inden ferien er en rigtig god ide, men vi kunne nemt have mistet den, idet vor ferie startede i schweiz en uge før Manarola

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Finn fra Tappernøje boede på Balcone Panorama i Manarola fra d. 14. til d. 20. juli 2010.

Vi har haft en pragtfuld tur i Manarola.
Alle dage med sol og omkring 30-32 grader om dagen og omkring 25-27 grader om natten.
Lejligheden svarede helt til vores forventninger. Eminent udsigt ud over by, hav og solnedgang.
Med de nævnte temperaturer kunne vi godt hav brug for lidt køling, men det er nok sjældent så varmt.
4 personers bagage har lidt svært ved at komme på hylder, da nogle af skabene er optaget til private gøremål.
Byen var dejlig fredelig med færre turister end i de tilstødende byer: Vi kunne faktisk fornemme at der boede lokale. Desuden observerede vi ingen nat beværtninger, som kunne befordre støj om natten. Under vores ophold var der arrangementer over weekenden i byen og ved fællesarealet nedenfor kirkegården. Vi nåede ikke ned til fællesarealet, men vi kunne høre hele begivenheden fra altanen. Hyggeligt. Med imponerende præcision stoppede alt musik og støj kl. 24.00, hvorefter der var helt stille. Der synes jeg er imponerende på en fredag og lørdag.
Ting som simpelt kunne forfine oplevelsen i lejligheden kunne være:
En oprydning af køkkengrej i skabene.
Lidt beskrivelser liggende i lejligheden om hvordan og hvor stier, toge mm. var, så man hurtigere kunne spore sig ind på hvordan man kom rundt.

Vandreturen langs kysten (rute 2) er meget flot og benyttes meget i denne højsæson, så italienerne ser det nødvendigt at opkræve gebyr på 5 euro/dag for at gå ad stien (fordi det er nationalpark). Vi har dog konstateret at hvis man er hurtigt ude om morgenen (omkring før 10), så er italienerne åbenbart ikke vågnet endnu og så er det gratis. Alle andre markerede stier i området ser ud til at være gratis at gå på; der er i hvert fald ingen form for kontrol på disse stier (dette kan skyldes at der går så få på disse stier, så man ikke gider bruge lønninger på dette). Hvorvidt der også opkræves gebyrer på andre årstider ved jeg ikke.

Vi kan på det kraftigste anbefale spisestederne. Nede tæt ved havnen bærer spisestederne lidt præg af at der kommer utroligt mange igennem. Maden var OK, men den bedste mad fik vi lige nedenfor lejligheden (Billy’s fiskerestaurant), hvilket er lidt langt fra alfarvej. Maden var pragtfuld! Men husk at bestil bord, for selvom restauranten ligger lidt til siden er den meget velbesøgt

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Elisabet med resesällskap från Göteborg i Sverige bodde på Balcone Panorama i Manarola från den 7. till den 14. juli 2010.

Var staden och området trevligt? Helt underbart, det är så vackert och det är bara att njuta. Har boendet levt upp till era förväntningar? Lägenhetens läge var helt perfekt och vilken utsikt!!!!! Har ni tips till nästkommande? ja - det skulle i så vara lite om affärer, fiskbilen, och krogarna. Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss? Nej allt flöt på bra och var helt underbart. Så sammnataget vi är mer än nöjda, allt klaffade perfekt...lätt att turista och ta sig runt. Vi vandrade efter havet, tog bussar upp i bergen och vandrade, badade och handlade för att sedan laga god mat...även ett flertal middagar ute... Varm, men det är ju inte något som vi kan vända oss till er om. Tack för allt och god service.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Ulf och Gittan från Helsingborg i Sverige bodde på Balcone Panorama i Manarola från den 27. juni till den 3. juli 2010.

Vi skickar denna korta mail för att höra hur er upplevelse av Manarola var. Jätte bra och mycket vackra byar. Var staden och området trevligt? Skönt med bilfritt och lugnt område Har boendet levt upp till era förväntningar? Var bättre än väntat och bättre än vad bilden utlovade. Har ni tips till nästkommande? Bra att ha förbeställt garage. Fiskrestaurangen bredvid lägenheten var mycket bra. Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss? Många trappsteg för att komma ner till byn. Lägenheten var toppen, lokala befolkningn var trevliga, härliga klippbad från hamnen. När vi anlände strax efter kl. 18 så hade agentkontoret stängt. Med hjälp av affärsinnehavare bredvid fick vi reda på namnet till personen på kontoret och kunde nå honom per telefon. Han kom efter en kvart och snart var vi installerade i lägenheten. Lägenheten var, trots att In-Italia hade påpekat att någon renoveringen inte var gjord på länge, mycket bra. Utsikten var gudomlig och vi kunde inte se oss mätta på den, när vi satt på balkongen och såg utöver hustaken, Medelhavet och den vackra solnedgången. Allt fungerade bra och vi kommer att rekommendera In-Italia till vänner och bekanta som skall ut och resa.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Maria med familj från Uppsala i Sverige bodde på Balcone Panorama i Manarola från den 19. till den 27. juni 2010.

Hej! Ursäkta dröjsmålet med svaret, har inte kollat mailen under semestern! Vi var mycket nöjda med lägenheten, vi tyckte att den var trevlig och bekväm, utrustad över förväntan och med en makalös utsikt! Vi njöt mycket av balkongen... Området var helt fantastiskt! Vi vandrade och badade nästan varje dag. En vandring mellan två byar per dag var lagom för oss som reste med barn (9 och 13 år), så det var praktiskt att kunna åka tåg mellan byarna för att kunna variera vandringsrutterna och slippa gå fram och tillbaka samma dag. Vi rekommenderar varmt detta resmål till alla som gillar en aktiv semester och som uppskattar god italiensk mat och glass! Dock nästan en omöjlighet för rörelsehindrade personer att ta sig fram här, det kan vara bra att poängtera.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Björn med sällskap från Lerum i Sverige bodde på Balcone Panorama i Manarola från den 12. till den 18. april 2010.

Hej!
Manarola var en charmig plats. Vårt boende, "Balcone Panorama", var utmärkt.
Hjälpsam personal på kontoret i Manarola. Stigar och vandringsleder mellan de 5 byarna var en upplevelse. Har man barn med sig är nog Monterosso mest passande p g a stor strand, möjligen också Vernazza som har en liten strand.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Var staden och området trevligt?Jättebra! Har boendet levt upp till era förväntningar? Absolut! Har ni tips till nästkommande? Notera att det finns 1-3 dagars biljett med/utan tågresor för området. Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss? Sängarna borde ha samma standard i båda rummen. Gärna också badhanddukar i samma klass till fyra personer. Ni har varit otroligt bra på kommunikation. Både i samband med köpet och strax före avresa. För att inte tala om den här uppföljaren efteråt. Jag är både överraskad och imponerad och kommer gärna tillbaks som kund.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Lena med sällskap från Stockholm i Sverige bodde på Balcone Panorama i Manarola från den 28. maj till den 1. juni 2009.

Hej! Vi, jag och mina två kompisar, var helnöjda med resan. Allt var långt över våra förväntningar.
Lägenheten som jag bokat var helt enkelt toppen. Efter våra vandringar på dagarna tillbringade vi kvällarna på balkongen, som hade strålande utsikt över havet, med vin och italienska läckerheter. Manarola var ett toppenställe att bo på och befolkningen och allt annat var toppen. Och så vackert! Toppenresa på alla sätt. Det kommer vi att göra om.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Dick med sällskap från Linköping i Sverige bodde på Balcone Panorama i Manarola från den 18. till den 24. april 2009.

Hej!
Boendet blev väldigt lyckat med fanastisk utsikt över byn och havet.
Upplevelsen hade allt! Restaurang Billy några steg från oss blev favorit med " seafood"
Blandning med vandra utmed havet, buss upp till högsta bergstopparna och tåg mellan byarna var en
härlig meny av upplevelser. Min granne Johnny tog ca 500 bilder och kommer kanske skicka några till er.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Terrazza Casa di Mezzo II

Manarola, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Balcone Maestrale 1

Manarola, Ligurien

Anbefalinger til dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Terrazza Fregagia

Manarola, Ligurien

Appartamenti Planet

Levanto, Ligurien

Populært i Ligurien

Residence Le Saline

Borgio Verezzi

Hotel Leopold

Moneglia

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

search map