Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Balcone Panorama

Pris fra pr. pers.
Den mageløse udsigt fra balkonen
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Der er en klar og tydelig grund til, at Balcone Panorama hedder som den gør. Udsigten fra balkonen er hårrejsende og tegner et godt billede af Liguriens vinklædte bjerge og stemningsfulde fiskerlejer. Den ligger centralt i forhold til havnen, butikker, restauranter og togstation.

Balkon med havudsigt

Balcone Panorama ligger på 2. sal i samme bygning som den lille Terrazza Albicocca. Den har en fin møbleret balkon på ca. 8 m² med udsigt over havet, byen og pynten Punta Mesco ved Monterosso al Mare. Der er udgang til balkonen fra både køkken og det ene soveværelse - og det andet soveværelse har tilmed også udsigt til havet.

Rummelig og veludstyret

Det er en rummelig og veludstyret treværelseslejlighed (ca. 40 m²) med opholdsrum med tv, køkkenhjørne med spiseplads til 4 personer, to lænestole, to kogeplader, dansk kaffemaskine, elovn, opvaskemaskine, køleskab og frostboks, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge (med udgang til balkon) og nyrenoveret badeværelse med toilet, vaskemaskine, hårtørrer og bruser. Ud over det renoverede badeværelse, så fremstår lejligheden pæn men ikke moderniseret.

Tæt på alt hvad du har brug for

Lejligheden ligger centralt, og der er således blot få minutters gang til butikker, restauranter, færgeleje, stationen og parkeringspladsen. Der ligger endda en god fiskerestaurant umiddelbart ved siden af lejligheden.

Bemærk: ankomst til lejlighederne i Manarola om søndagen er kun muligt fra 1. april til 1. oktober og kun i tidsrummet fra kl. 14:00-18:00.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Terrazza Casa di Mezzo II

Manarola, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Balcone Belvedere

Manarola, Ligurien

Anbefalinger til dig

Terrazza Fregagia

Manarola, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populært i Ligurien

search map