Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen er en af de i alt fem indbydende og smukt beliggende fiskerlejer på Cinque Terre-kysten. De ligger som perler på en snor og forbindes både med tog, med båd og med vandrestier.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Se byerne til fods

Den mest populære af turene, og samtidig den korteste, forbinder netop byerne Manarola og Riomaggiore, som er den sydligste af de 5 byer. Vandrestien hedder "Via dell´Amore", som betyder kærlighedens sti, og det tager blot ca. 20 min. at gå strækningen. Har man brug for en forfriskning, findes der en lille bar undervejs, hvor man kan nyde udsigten ind mod Manarola. Bemærk at "Via dell'Amore" pt. desværre er lukket på ubestemt tid pga. et stenskred.

Spring i vandet fra klipperne

Mange vælger også at tage badetøjet med, for der er flere små stier, som fører ned på klipperne, hvor man kan tage solbad stort set uforstyrret, - og har man børn med, er det et oplagt sted at medbringe en fiskesnøre eller et lille fiskenet. Byen ligger som de øvrige Cinque Terre byer "klistret" fast på klipperne, og der er stort set kun èn gade, nemlig hovedgaden, som fører ned til den lille bådplads. En rigtig havn har det ikke været muligt at anlægge, så de små fiskerbåde bliver trukket på land, og ligger faktisk side om side ned gennem hovedgaden.

Det er smukkere til vands ...

Hvis man skal sejle til og fra Manarola, hvilket varmt kan anbefales, må de små turbåde også forbindes med klipperne via en lejder, da der ikke er nogen anlægsbro. Dette betyder også, at man kun kan sejle til og fra byen i godt vejr, - hvilket i dette tilfælde betyder, næsten vindstille.

Lokal vandrerute

Ønsker man at vandre lidt for at nyde panoramaudsigterne, men har ikke lyst til en af de længere og krævende ture eller har småbørn med, så kan vi anbefale en lille lokal tur i Manarola. Turen kan følges fra en sti oppe bag kirken og følger byen rundt ad den nordvestlige skråning, hvorfra man har en fantastisk udsigt til havet og hele Manarola. Turen 'Manarola rundt' tager ca. 20 minutter.

 
 

Populært i Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

Hotel Leopold

Moneglia

Casa Santi

Pietra Ligure

search map