Feriebolig i Loano i Ligurien

Residence Loano 2

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Feriecentret Residence Loano 2 strækker sig over 5 hektar, og ligger 1,3 km fra havet i udkanten af byen Loano. I dag har feriecentret både en hoteldel og en lejlighedsdel, der ligger harmonisk mellem hinanden og tilbyder indlogering til to eller flere med og uden børn.

Liguriens største poolområde

Her findes tre store svømmebassiner - faktisk det største poolområde i hele Ligurien - samt børnebassin og vandmassage. Bemærk, at det ene af svømmebassinerne er overdækket og opvarmet. Man kan desuden benytte sig af stedets tennisbane (gratis om dagen, mod betaling om aftenen), fodboldbaner, bocciabane, bordtennisborde og legeplads. Desuden er der cykler til fri afbenyttelse, konferencesal, minimarkedet, vaskeri og parkeringsplads. Der er gratis trådløs internetforbindelse ved receptionen og baren, men ikke i selve lejlighederne.

Restaurant, pizzeria og bar

På Loano 2 er der desuden stor restaurant "Portofino", og pizzeria samt bar. Tilvælger du både morgenmad og aftensmad serveres disse måltider buffet på stedets restaurant. Under middagen er vand og husets vin inkluderet i halvpensionstillægget.

Eget interne betalingssystem

På Residence Loano 2 bruges ingen kontanter, men et slags kreditkort, som afregnes med receptionen og som i praksis er et armbånd, gæsterne bedes bære under hele deres ophold. Lejlighederne ligger i bygninger på 3 etager med elevator, og er omgivet af en stor og velholdt have med græsplæne, palmer og blomster. Mod betaling af tillæg er det muligt at få garageplads.

Lejlighedernes indretning

Lejlighederne råder alle over skabskøkken med mikroovn, badeværelse med bruser samt hårtørrer, fjernsyn, værdiboks, aircondition samt bred balkon. Der findes også lejligheder i stueetage med direkte udgang til haven, som er særligt velegnede for familier med småbørn og gangsbesværede.

Lejlighederne på Residence Loano 2

Etværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (1. / 2. / 3. sal med balkon)

Lejlighederne på første, anden eller tredje sal og er ca. 22m² store. De er i grunden et stort alrum bestående af skabskøkken og spisebord samt to enkeltsenge, med mulighed for en tredje soveplads i en udtræksseng. Der er desuden badeværelse med toilet og bruser samt udgang til bred balkon.

Etværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (stueetage med terrasse)

Lejlighederne ligger i stueetagen og er ca. 22m² store. De er i grunden et stort alrum bestående af skabskøkken og spisebord samt to enkeltsenge, med mulighed for en tredje soveplads i en udtræksseng. Der er desuden badeværelse med toilet og bruser samt udgang til terrasse og have.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (1. / 2. / 3. sal med balkon)

Lejlighederne ligger på første, anden eller tredje sal og er ca. 32m² store. De består af opholdsstue med skabskøkken og spisebord samt to sovepladser i sovesofa (bedst til børn), soveværelse adskilt fra stuen af skydedør med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt udgang til bred balkon.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueetage med terrasse)

Lejlighederne ligger i stueetagen og er ca. 22m² store. De består af opholdsstue med skabskøkken og spisebord samt to sovepladser i sovesofa (bedst til børn), soveværelse adskilt fra stuen af skydedør med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt udgang til terrasse og have.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence I Cormorani

Loano, Ligurien

Villaggio Ai Pozzi

Loano, Ligurien

Residence Riviera

Pietra Ligure, Ligurien

Anbefalinger til dig

Hotel Monte Rosa

Chiavari, Ligurien

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Populært i Ligurien

Locanda del Borgo

Sestri Levante

Hotel Leopold

Moneglia

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

search map