Feriebolig i Levanto i Cinque Terre

Terrazza Martini

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne lejlighed ligger på tredje sal i en stemningsfuld gade centralt i Levanto. Fra lejlighedens aflange og private terrasse kan I følge med i livet i byen samt nyde stemningen og hinandens selskab.

Central beliggenhed

Lejligheden ligger i det centrale Levanto med gåafstand til alt. Blandt andet ligger byens sandstrand kun ca. 250 m væk. Atmosfæren i bydelen er præget af lokalbefolkningen, som du møder på gaden, samt områdets flere restauranter og caféer. Der er indkøbsmuligheder og andre butikker lige uden for døren. Med toget kommer du nemt til de fem byer i Cinque Terre.

Fireværelseslejlighed med terrasse

Lejligheden ligger på tredje sal i en bygning uden elevator. Den består af opholdsrum med sovesofa og TV, separat køkken med spiseplads (4 kogeplader, ovn, mikroovn og køleskab med fryseboks), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og værelse med enkeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Fra opholdsrummet kommer man ud til den aflange terrasse med bord og stole. Blandt faciliteter i lejligheden kan vi nævne vaskemaskine, TV samt varme til de køligere årstider.

Lejligheden på Terrazza Martini

Fireværelseslejlighed med 5 sovepladser (med terrasse)

Lejligheden ligger på tredje sal i en bygning uden elevator. Den består af opholdsrum, separat køkken med spiseplads (4 kogeplader, ovn, mikroovn og køleskab med fryseboks), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og soveværelse med enkeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Fra opholdsrummet kommer men ud til den aflange terrasse med bord og stole. Blandt faciliteter i lejligheden kan vi nævne vaskemaskine, TV samt varme til de køligere årstider.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Terrazza Cavour

Levanto, Ligurien

Terrazza Bella Levanto

Levanto, Ligurien

Terrazza Casa Bianca

Levanto, Ligurien

Anbefalinger til dig

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Hotel Monte Rosa

Chiavari, Ligurien

Terrazza Casa Bianca

Levanto, Ligurien

Populært i Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

Casa Santi

Pietra Ligure

search map