Feriebolig i Levanto i Ligurien

Terrazza Impero

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Udsigten fra vinduerne Opholdsstue
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Terrazza Impero ligger midt i det historiske Levanto, blot ca. 300 m fra stranden og handelsgaderne. Togstationen, hvorfra du kan tage til Cinque Terre, ligger blot 1 km væk. Terrazza Impero er rummelig, hjemlig og har privat terrasse.

Plads til alle

Store familier og familier, der rejser sammen, har tit svært ved at finde rummelige lejligheder med central beliggenheden. Den udfordring er Terrazza Impero løsningen på: Lejligheden har hele fem soveværelser og et hav af saloner og opholdsrum. Den kan huse op til 12 personer uden at få fornemmelsen af, at man bor tæt. Der er nemlig også hele fem badeværelser. Lejligheden er elegant indrettet med antikviteter og personligt præg.

Skøn terrasse

Fra køkkenet fører en udendørs gang hen til lejlighedens private terrasse, hvorfra der er vue til byen og bjergskråningerne. Terrassen er møbleret, så alle kan sidde herude og spise, om vejret skulle tillade det.

Lejligheden på Terrazza Impero

Niværelseslejlighed med 9 sovepladser

Lejligheden, som er på ca. 300 m², er herskabeligt indrettet og ligger på 2. sal i en historisk ejendom uden elevator. Den består af en entré og i alt fem soveværelser: et stort soveværelse med himmelseng, enkeltseng, eget badeværelse og både badekar og bruser på værelset; to soveværelser med dobbeltseng som begge har eget badeværelse; et enkeltværelse med eget badeværelse; og endelig et soveværelse med dobbeltseng. Derudover er der endnu et badeværelse med toilet og bruser samt fire opholdsstuer, hvoraf den ene er aflang og to af dem er en-suite med spiseafdeling i den ene. Endelig er der et mindre veludstyret køkken med opvaskemaskine, fire gasblus, mikrobølgeovn og kølefryseskab. Der er også vaskemaskine i lejligheden.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Terrazza Costa Sera

Manarola, Ligurien

Terrazza Vermentino

Manarola, Ligurien

Terrazza Fregagia

Manarola, Ligurien

Anbefalinger til dig

Appartamenti Giada

Moneglia, Ligurien

Cielo e Mare

Moneglia, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Populært i Ligurien

Hotel Rosa

Alassio

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

Residence Le Saline

Borgio Verezzi

search map