Feriebolig i Levanto i Ligurien

Residence Magnolia

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Magnolia ligger på én af hovedgaderne i centrum af Levanto blot 100 meter fra stranden og tæt ved indkøbsmuligheder, butikker samt restauranter. Ankommer du i bil kan du nemt parkere ved lejlighederne - vi anbefaler at bestille parkeringsplads på forhånd.

4 ferielejligheder i almen beboelseshus

Lejlighederne ligger på flere forskellige etager fra høj kælder til anden sal. Der er elevator i bygningen. Bag ved huset er der en aflukket gård til parkering samt et lille græsareal, der ikke er velegnet til udendørsophold eller spisning.

Toværelseslejlighed n. 4 med 4 sovepladser (1. sal)
- Lejlighed nr. 4 ligger på første sal, men niveauet kunne sagtens kaldes en forhøjet stueetage. Lejligheden fremstår enkelt indrettet og lys, dog holder badeværelset ikke helt samme standard som resten af lejligheden. Den råder over vaskemaskine og tv. Man skal regne med lidt støj fra gaden, som den vender ud mod, til trods for at der er termoruder. Den består af opholdsrum med køkkenhjørne og ovn samt dobbeltsovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bad, toilet og vaskemaskine, der er dog intet vindue i rummet. Det er ikke muligt at få en ekstra seng i lejligheden.

Treværelseslejlighed n. 6 med 4/6 sovepladser (1. sal)
- Lejlighed nr. 6 ligger på første sal, men niveauet kunne sagtens kaldes en forhøjet stueetage. Den er praktisk møbleret og råder over opholdsrum med køkkenhjørne (med ovn) og sovesofa med to sovepladser (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet, bruser samt vaskemaskine.

Treværelseslejlighed n. 8 med 4/6 sovepladser (2. sal)
- Lejlighed nr. 8 ligger på anden sal. Den er praktisk møbleret og råder over opholdsrum med køkkenhjørne (med ovn og opvaskemaskine) og sovesofa med to sovepladser (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet, bruser samt vaskemaskine.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Appartamento Parmigiana

Levanto, Ligurien

Appartamento La Terrazza

Levanto, Ligurien

Casa di Mezzo

Manarola, Ligurien

Anbefalinger til dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Appartamento La Terrazza

Levanto, Ligurien

Populært i Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

Residence Le Saline

Borgio Verezzi

search map