Anmeldelser af Casa Mediterraneo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Mediterraneo

Læs personlige anmeldelser af Casa Mediterraneo som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Mediterraneo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Supertilfredse

Vi er meget tilfredse hele familien fik gode tips fra jer og bestiller igen næste år venter bare en lille smule, og tjekke op tak igen for en gode tips på rejsen med mange gode udflugter til Cinque Terre. Nemt at nå med tog og båd

Casa Mediterraneo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Mediterraneo
Treværelseslejlighed med 6/7 sovepladser
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2016
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

God beliggenhed lidt små detaljer, der kan korrigeres

God beliggenhed i landsbyen, flot udsigt og føles rart at bo med andre ikke-turister. Balkon var nok til os 5. Masser af plads. Tæt på havet.
Anmærkningen angår mest det vi betalte ekstra for: Det var rent, men man havde ikke tjekket at alle lamper fungerede (vi købte flere pærer). Måtte gå til agenturet og bestille sengetøj, og dem, der var var ikke kontrolleret, om at de var rene. Et ganske vist stort håndklæde er ikke nok til en uge. Instruktionerne til vaskemaskinen (som vi ikke brugte) og TV osv var kun på italiensk.

Anbefaling til kommende gæster

To af af vandrestier var lukket - tjek inden om de er åbne. Levanto fantastisk sted at bo man undgik de værste horder.Vær ikke i småbyer mellem 12 og 17, når der er horder af turister der.

Casa Mediterraneo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Mediterraneo
Treværelseslejlighed med 6/7 sovepladser
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2015
Antal rejsende 5 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Ok lejlighed til prisen.

Dejlig lejlighed med flot udsigt over bugten. Et stort værelse med dobbeltseng og et mindre, mørkt værelse med to enkeltsenge. Lejligheden ligger midt i lokalmiljø.

Anbefaling til kommende gæster

Hvis i skal vandre ved Cinque Terre er det en rigtig god ide, at starte tidligt ud. Allerede fra middagstid er både tog og de små byer meget overfyldt. Vi kan anbefale "La Picea" som laver de bedste pizzaer. Ikke uden grund ligger de som nr. 1 over restauranter i Levanto på Tripadvisor. Der er ikke meget plads, men det er værd at gå efter. En gå eller løbetur gennem tunnellen længst til højre på stranden føre frem til to små hyggelige byer.

Casa Mediterraneo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Mediterraneo
Treværelseslejlighed med 6/7 sovepladser
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2013
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Skifte til Passano

Vi fik mulighed for at vælge en anden lejlighed, som var meget større og tættere på centrum. Passano heder den og udsigten fra balkonen var fantastisk! Vi er rigtig glade!
5 stjerner ud af 5!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Perfekt beliggenhed

Perfekt beliggenhed nær stranden og centrum, men stadig meget stille og fredeligt. God standard på lejligheden med fantastisk udsigt fra balkonen. Havde booket parkering eftersom som vi kørte herned. Det viste sig at være et stykke fra lejligheden, men det var fint at køre op og læsse din bil ved indkvarteringen. Så var bilen sikker i en aflåst gård, bestemt de 70 euro værd for en uge. Intet problem med kørsel i byen, selv om nogle dele blev lukket for biltrafik. Byen føltes tilpas stor og ikke spoleret. Følte som om det var italienske turister i byen. Tog en togtur til Cinque Terre, fungerede godt med familienkortet også anvendes på vandrestier. Super strande med variation og mulighed for at gå gennem tunneller til den nærliggende landsby Bonassola, hvor badningen også var kanon. Vi havde en dejlig uge og vil gerne vende tilbage!

Casa Mediterraneo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Mediterraneo
Treværelseslejlighed med 6/7 sovepladser
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Siri Hauge fra Grålum i Norge boede på Casa Mediterraneo i Levanto fra d. 9. til d. 12. maj 2013.

Det var en god tur til Levanto. Lidt dumt at komme frem om natten, men det vidste vi jo. Det kunne ikke være anderledes pga. flyet. Nøglerne lå ikke i postkassen, så jeg ringede og fik at vide at den skulle hentes på en bar, som vi nemt fandt efter at have spurgt os lidt frem. Derefter brugte vi lidt tid på at finde lejligheden, der skulle have været et kort og ikke bare en skrevet beskrivelse. Desuden var der kun redt op til 4 og ikke 6, men med lidt ekstra i skabene fik vi klaret os.

Gik ind til Levantur dagen efter og vi fik en glimrende service. De var venlige og meget behjælpelige, både med mere sengetøj og med parkering.

Ellers blev vi alle glade for både Levanto og området, har lyst til at tage dertil igen. Kommer ganske sikkert også til at bruge In-Italia, de har god service, informativ hjemmeside og svarer hurtigt på mail. Er heller ikke noget problem med at kommunikere på norsk!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2013
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Birgitta med sällskap från Örebro i Sverige bodde på Casa Mediterraneo i Levanto från den 21. till den 28. maj 2011.

Det är tredje gången jag besöker levanto, lägenheten var helt underbar med en underbar utsikt över hav, strand, bergen med en underbar belysning på kvällen vi och nära till stranden vi kunde gå ner och ta ett morgondopp om vi ville nära till affären + alla restauranger, nära till allt mycket mycket trevligt. Bi kommer att åka igen till våren vi har inte upptäckt allt i levanto än. Vi kan verkligen rekommendera denna lägenhet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Torvald med resesällskap från Ramlösa i Sverige bodde på Casa Mediterraneo i Levanto från den 17. till den 24. juli 2010.

Lägenheten låg på 4:e våningen nära stranden så det innebar en fin utsikt över havet. Trots att lägenheten låg längst västerut i staden så kändes det ändå inte långt att gå varken till promenadstråket eller stationen. Vi gillar att bada o sola på de områden som har fritt bad och längst västerut bortanför båthamnen finns en sådan trevlig fräsch strand. En fin strand och ett lugnare tempo har också grannbyn Bonassola västerut som man kan promenera och cykla till via en gammal tågtunnel. Tunneln är sval och skön att gå i. Vi promenerade också från Riomaggiore till Monterosso och startade tidigt med att ta tåget vid 07-tiden. Det var inte mycket folk till en början och det var svalt och skönt i skuggan av berget och dessutom solen i ryggen. Vi åt frukost i Corneglia och lunch med klippbad i Vernazza men den sista sträckan till Monterosso var ganska tuff i värmen efter att ha gått de andra sträckorna. Vi beställde parkering vilket innebär ett parkeringstillstånd och sedan får du leta upp en lämplig parkering själv och det kan vara knepigt på en ankomstlördag. Tänk på att om du ställer din bil på den upphöjda parkeringen vid stranden så måste du även betala en boendeparkeringstaxa. Vi ställde oss till sist på stationens parkering då det var svårt att hitta plats på gatorna. Det kan också vara knepigt att hitta resebyrån eftersom många gator är avstängda för trafik och det vet ju inte din GPS om.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Magnus med familj från Staffanstorp i Sverige bodde på Casa Mediterraneo i Levanto från den 10. till den 17. juli 2010.

Levanto var en mycket trevlig upplevelse. Det är lagom stort, har bra badmöjligheter och är nära till andra attraktioner för dagsutflykter som Cinque Terre, Pisa och Portofino. Levanto kändes genuint trevligt och som ett levande samhälle och inte bara som en turistort. Boendet var mycket bra. Lägenheten var rymlig, fräsch och nära stranden. Passa på möjligheten att uppleva byarna och vandringslederna i Cinque Terre - en fantastisk upplevelse. Glöm inte att ta med badbyxor och handduk...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Bente og rejsepartnere fra Bergen i Norge boede på Casa Mediterraneo i Levanto fra d. 5. til d. 12. juni 2010.

Vi har hatt en kjempefin ferie i Levanto. Byen er et utmerket utgangspunkt for turer i hele Liguria. Vi har gått fotturer i fantastisk natur i Chinque Terre og har også gått fra Levanto til Monterosso.
Leiligheten har sentral beliggenhet og er fin. Det beste med leiligheten er utsikten fra balkongen. Herfra kunne vi se utover havet og byen, så her tilbrakte vi mange kvelder.

Eneste problemet vi hadde med leiligheten var en lekkasje fra varmtvannstanken. Vi meldte fra til kontoret om dette, men det ble ikke ordnet mens vi bodde der. Noen var å så på det og eierne av leiligheten skulle informeres. Det var muligens en forsikringssak.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Residence sul Borgo

Finale Ligure, Ligurien

Appartamenti Giada

Moneglia, Ligurien

Terrazza Sessanta

Monterosso, Ligurien

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Populært i Ligurien

Residence Le Saline

Borgio Verezzi

Locanda del Borgo

Sestri Levante

Casa Santi

Pietra Ligure

search map