Feriebolig i La Spezia i Ligurien

Residence Olivium

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Pool med landskabsudsigt Smagfuldt indrettede lejligheder
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det er næsten for godt til at være sandt. Blot ca. 6 km fra den mellemstore provinsby La Spezia ved Cinque Terre ligger dette meget smagfulde og charmerende landsted. I La Spezia finder I både handelsliv, shoppingcenter 'Le Terrazze' og togstation, hvorfra I kommer til de fem fiskelejer i Cinque Terre på blot et kvarter. Rammerne for den perfekte ferie på Den italienske riviera kunne ikke være bedre.

Din daseferie ved poolen

Det skønne poolområde med tilhørende solterrasse deles med naboen. Poolen ligger ca. 50 m fra lejlighederne - og bliver dog aldrig rigtig overbefolket, da der kun er seks lejligheder på stedet. Udsigten er til at falde i svime over - du kan nemlig nyde de skønneste og grønneste liguriske bakkedrag med olivenplantager. Derudover er der reception, parkering og vaskeri på stedet.

I olivenoliens tegn

Som stedets latinske navn afslører, så er området præget af olivenlunde og stedet producerer også olivenolie, som rent faktisk kan købes på stedet. Skulle I have interesse for den slags, så kan der arrangeres oliesmagninger og lignende.

Spis aftensmad som du lyster

Hvis I ikke selv ønsker at lave mad hjemme i ferielejligheden, så behøver I ikke at tage bilen for at skulle ud og spise, da der ligger to spisesteder inden for ca. 1½ km fra Residence Olivium (det ene er en agriturismo mens det anden hedder Secondini). Der kan naturligvis være en fast lukkeaften om ugen eller kortere lukkeperioder. Ellers er der et hav af spisesteder i La Spezia og ellers i de billedskønne nabobyer, fx Lerici, San Terenzo og Portovenere. Når I ankommer, vil I finde en lille morgenmads-velkomstpakke til at starte på. Det vil bl.a. være lidt kaffe, tvebakker, marmelade og sådan, så I alligevel kan få lidt morgenmad uden partout at skulle handle stort ind ved ankomst.

Lejlighederne på Residence Olivium

Etværelseslejlighed Garden med 2+2 sovepladser (med terasse)

Disse to lejligheder på ca. 40 m² ligger i stueplan (ved siden af hinanden) og har direkte udgang til privat, møbleret terrasse. Selvom der er tale om en 1-vær-lejlighed, så er soveafdelingen til forældrene adskilt fra opholdsafdelingen, hvor der kan reddes op til to børn på dobbeltsovesofa. Lejlighederne har aircondition, wi-fi, sat-tv, køkkenhjørne (med mikrobølgeovn, køleskab, elkedel, 2/4 kogeplader/gasblus og opvaskemaskine) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.

Toværelseslejlighed Elegance med 2+2 sovepladser (med terasse)

Disse to lejligheder på ca. 45 m² ligger på 1. sal (ved siden af hinanden) og har direkte udgang til privat, møbleret udeområde (den ene har en aflang balkon mens den anden har en terrasse). Lejlighederne består af et soveværelse med dobbeltseng og et opholdsrum, hvor der kan reddes op til to børn på dobbeltsovesofa. Lejlighederne har aircondition, wi-fi, sat-tv, køkkenhjørne (med elektrisk ovn, køleskab, elkedel og 2/4 kogeplader/gasblus) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.

Treværelseslejlighed Elegance Suite med 4+2 sovepladser (med balkon)

Denne lejlighed på ca. 55 m² ligger på 1. sal og har direkte udgang til privat, møbleret balkon. Lejligheden består af et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et opholdsrum, hvor der kan reddes op til to børn på dobbeltsovesofa. Lejligheden har aircondition, wi-fi, sat-tv, køkkenhjørne (med elektrisk ovn, køleskab, elkedel, 2/4 kogeplader/gasblus og opvaskemaskine) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.

Toværelseslejlighed Family med 4+2 sovepladser (med terrasse)

Denne lejligheder på ca. 65 m² ligger i stueplan og har direkte udgang til en privat, møbleret terrasse. Lejligheden består af et soveværelse med dobbeltseng og et opholdsrum, hvor der både er en separat soveafdeling (med et skab som skillevæg) og hvor der kan reddes op til to børn på dobbeltsovesofa. Det vil sige at lejligheden kan føles som om, det var en 3-vær. Lejligheden har aircondition, wi-fi, sat-tv, køkkenhjørne (med mikrobølgeovn, køleskab, elkedel, 2/4 kogeplader/gasblus og opvaskemaskine) og hele to badeværelser med toilet, hårtørrer og bruser. Denne lejlighed vil af mange betragtes som den mest attraktive, fordi den er rummelig, har to badeværelser og egen terrasse.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Agriturismo Natta di Monte Tabor

Celle Ligure, Ligurien

Anbefalinger til dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Agriturismo Natta di Monte Tabor

Celle Ligure, Ligurien

Populært i Ligurien

Villa Giada

Imperia

Hotel Noris

Finale Ligure

Hotel San Giuseppe

Finale Ligure

search map