Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Spezia er én af Italiens største havnebyer, hvor en stor del af den italienske flåde holder til. Med sin beliggenhed på grænsen mellem Ligurien og Toscana udgør La Spezia et strategisk nøglepunkt for udforskning af begge de fascinerende regioner.

Behagelig afstand til...

På kort tid kommer man til de maleriske Cinque Terre, til Nordtoscanas dejlige sandstrande og eksklusive badebyer, og de store kulturbyer Pisa, Lucca og Genova ligger alle inden for behagelig køreafstand.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Spændende i sig selv

La Spezia er i sig selv også en spændende oplevelse. Vi kunne kalde den en lille storby eller en stor provinsby. De fleste turister bruger byen som base for besøg i Le Cinque terre og den liguriske riviera. Man skal dog ikke glemme at byen selv har en skøn atmosfære og byder på spændende seværdigheder. Den store og brede havnepromenade giver rig mulighed for at følge med i det travle havneliv og se på de mange skibe og både, der her lægger til.

Masser af liv

Langs promenaden finder man en flot park, der byder på hyggelige spadserturer i det fri. Via del Prione er den travleste gade i La Spezia. Denne livlige gågade har et stort udbud af butikker og det er her, man ser de lokale slentre rundt. I La Spezia er der alle tænkelige muligheder for indkøb, kulturtilbud, masser af liv store dele af døgnet og gode bademuligheder.

 
 

Populært i Ligurien

Residence sul Borgo

Finale Ligure

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

search map