Anmeldelser af B&B Luce

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af B&B Luce

Læs personlige anmeldelser af B&B Luce som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B Luce. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hyggeligt og lokalt

Dejligt sted som kan anbefales. Værelset er ikke nyt, ikke ret stort og er meget enkelt indrettet. Men der er, hvad man har brug for samt rent og pænt. Poolen er super og den omkring liggende terrasse og have er flot og indbydende. Der er ikke noget køleskab på værelset, men vi kunne bruge et lille køleskab som hører til det lille morgenmads køkken, som er lige ved siden af. Det fungerede fint. Morgenmaden som serveres, er enkel men bestemt fin til prisen. Vi kommer gerne igen en anden gang.

Ligurien som feriedestination

B&B Luce
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på B&B Luce
Værelse Luce med lille terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Agriturismo Villa Gnocchi

Santa Margherita Ligure, Ligurien

Agriturismo Natta di Monte Tabor

Celle Ligure, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Anbefalinger til dig

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Residence Orchidea

Diano Marina, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populært i Ligurien

Casa Santi

Pietra Ligure

Locanda del Borgo

Sestri Levante

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

search map