Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den fine sandstrand er en af de længste og bredeste i Ligurien og langs med stranden står der rækker af palmer. På selve strandpromenaden er der et stort udbud af restauranter, barer og mange andre former for underholdning.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Sand og palmer i lange baner

Det stabile milde klima har gjort, at dette område går for at være en af de smukkeste perler på Den Italienske Riviera og er et perfekt sted for udfoldelse i et paradis af kunst, kultur, sport og natur, hvilket de fleste turister bliver glædeligt overrasket over. Langs med Finales fine sandstrand, der er en af de længste og bredeste i Ligurien, står der imponerende rækker af flotte palmer. På selve strandpromenaden er der et stort udbud af restauranter, barer og mange andre former for underholdning. I Finale Ligure findes gode muligheder for passionerede bjergbestigerer og mange cyklister finder området attraktivt på grund af de mange smukke cykelruter.

Tre forskellige bydele

Byen er sammensat er de tre mindre bydele; Finale Ligure (også kaldet Finalmarina), Finale Pia og Finalborgo. De to første bydele ligger lige ud til vandet og her er gode muligheder for at vandre rundt i de små livlige stræder og kigge på butikker eller blot slappe af på de dejlige strande. Finalborgo ligger lidt længere inde i landet (ca. 1,5 km fra kysten), og her kan man nyde den hyggelige atmosfære, der er typisk for disse gamle byer. Får man lyst til lidt flere oplevelser, kan man besøge kystbyen Noli, der kun ligger små 7 km væk (mod Genova). Noli er med på listen over Italiens smukkeste middelalderbyer - I Borghi più Belli - og er bestemt et visit værd! Alene køreturen hertil er fantastisk smuk med klippefremspring så store, at de 'hænger' ud over kystvejen. Får man lyst til en dukkert, byder Noli også på en dejlig sandstrand.

 
 

Anbefalinger til dig

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Residence Loano 2

Loano, Ligurien

Populært i Ligurien

Casa Santi

Pietra Ligure

Residence sul Borgo

Finale Ligure

search map