Anmeldelser af Terrazza Aurora

Den 40 m² store terrasse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Aurora

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Aurora som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Aurora. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Vellykket ferie

Corniglia er en utrolig sød og hyggelig landsby. Meget mindre end de andre, men har alt, du behøver, og ligger helt perfekt i midten af de fem. Boligen fungerer fint. Pænt og ryddeligt. Vi var tre voksne i lejligheden, og vi var alle lige tilfredse. Anbefales varmt.

Terrazza Aurora
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Aurora
Studiolejlighed Aurora med 2/3 sovepladser (med terrasse)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Karen fra København Ø boede på Terrazza Aurora i Corniglia fra d. 9. til d. 16. august 2011.

Vi havde en rigtig dejlig tur til Corniglia, Vi var meget tilfredse med lejligheden,der fungerede helt tilfredsstillende. Vi var lidt beklemte ved at skulle igennem naboens terrasse, det havde været rart at vide.
Det var nemt at komme rundt, både til fods og med tog, og der var god motion i de 382 trappetrin, vi havde fornøjelsen af flere gange daglig.
Hvis der er specifikke spørgsmål i gerne vil have svar på, vil jeg gerne svare.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lennart och fru från Gävle i Sverige bodde på Terrazza Aurora i Corniglia från den 19. till den 31. juli 2011.

Vi är mycket nöjda med vårt besök i Corniglia samt med vår lägenhet. Bra och fin på alla vis och precis som utlovat. Lät även Sandra förstå att vi var mycket nöjda med lägenheten. Ska man leta brister (vilket känns onödigt) kan jag bara komma på två oviktiga detaljer - Vi saknade en manual till tvättmaskinen men det löste sig med lite testande samt att stekpannan hade en konkav stekyta. Som sagt - två väldigt futtiga petitesser. Corniglia och hela området var mycket trevligt och vackert. Synd bara att "strandpromenaden" söderut från Corniglia nu var avstängd (pga av ras), men annars - bara positivt!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Anette och Jörgen från Klågerup i Sverige bodde på Terrazza Aurora i Corniglia från den 18. till den 24. maj 2011.

Fantastisk lägenhet. Vilket läge. O en flaska vin som välkomstpresent. Tackar. Helt o rent. Fantastiska dagar med mycket vandring, god mat och dryck. Osteria Manana kan varmt rekommenderas, men boka bord. Några negativa grejer dock. Lite muggig lukt i badrum, troligen pga. det fantastiska stenvalv som genomkorsar hela lägenheten. Många små trappor, ej för de med dålig balans, Saknade kaffebryggare eller stålkanna som man kunde brygga till.
Lite ovan med gasspis.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lennart med familj från Karlstad i Sverige bodde på Terrazza Aurora i Corniglia från den 7. till den 11. augusti 2010. Innan dess hade man bott i staden Lucca i Toscana där man bodde i lägenheten Il Parco.

Superfräsch lägenhet med en terrass och bra utsikt över nejden. Serviceminded och trevlig ägarinna. Att tänka på för andra är att tågstationen låg långt ner så det krävdes en del möda att ta sig upp å andra sidan så gick det också buss. Inget bra ställe för sol och bad. Mysig och lugn by till skillnad från andra byar i området. Det var t.o.m. live-uppträdanden på byns torg på kvällarna. Rekommenderar detta område och lägenhet för dom som vill ha en aktiv och annorlunda semester.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Birthe og rejsefælle fra Randers SØ boede på Terrazza Aurora i Corniglia fra d. 15. til d. 22. juli 2010.

Hyggelig lejlighed med pragtfuld stor terasse, hvor vi opholdt os det meste af tiden, når vi var i lejligheden. Byen lille og meget overskuelig. Hvis man ønsker sig aftenliv er byen ikke det rette valg. Området meget smukt. Vi vekslede mellem vandring,båd og tog som transport mellem de 5 byer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Marianne og rejsefælle boede på Terrazza Aurora i Corniglia fra d. 26. til d. 30. juni 2010.

Har I været glade for byen og området? supergodt - og ja, det er den mindste af byerne, men også mindst turistet og det var vi glade for
Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger? - JA, dog kunne selve lejligheden godt have været lidt lysere.... men vi var heldige med terrasse og vejr.
Vi giver jeres reference videre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bjarne og Else fra Ringe boede på Terrazza Aurora i Corniglia fra d. 8. til d. 15. august 2009.

Ja! vi er nu kommet hjem fra en uforglemmelig ferie til Corniglia. Det var en stor oplevelse at holde ferie i denne by. Meget speciel by med små smalle gader med trappetrin (og derfor ingen biler) små sjove og spændende butikker. Lejligheden (Terrazza Aurora) levede helt og fuldt op til vores forventning - god indretning - dejligt badeværelse med både brus - badekar og vaskemaskine - fin køkken med alt hvad man har brug for.

Modtagelsen var over alt forventning. Vi blev venligt modtaget og vist til rette i lejligheden. Vi blev også hjulpet med at finde parkeringspladsen (som for øvrigt var indhegnet - rigtig godt). Stor ros til jeres samarbejdspartner + hendes mand og søster.

Forslag: det eneste vi kan foreslå som forbedring er at det ville være dejligt med et lille havebord med stole, på terrassen, udover det bord- og bænkesæt der er i forvejen. De lokale var også venlige mod os (der blev kigget lidt efter os de første par dage) - vi tror ikke de er vant til udenlandske turister - og engelsk og tysk er ikke deres stærke side - men det er kun sjovt - det kan sagtens lade sig gøre at blive forstået alligevel.

Også stor ros til personalet hos in-italia - vi har fået en fin og hurtig betjening, når der var ting vi var i tvivl om. Det har været en rigtig god ferie - det kan varmt anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Terrazza Costa Sera

Manarola, Ligurien

Terrazza Fregagia

Manarola, Ligurien

Terrazza Beccara

Manarola, Ligurien

Anbefalinger til dig

Hotel Cinqueterre

Monterosso, Ligurien

Villa Sandra Rooms

Corniglia, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populært i Ligurien

Locanda del Borgo

Sestri Levante

Casa Santi

Pietra Ligure

search map