Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Corniglia ligger højt og smukt som den midterste af de fem fiskerlejer, der udgør Le Cinque Terre. Det særlige ved Corniglia, ud over at det er nemt at komme videre til de andre byer, er dens høje placering: byen ligger højt på et klippefremspring med en usædvanligt betagende panoramaudsigt og har således ikke den lille havn nede ved vandet, som man møder i nabobyerne.

Til byen med tog

Togstationen ligger et kvarters gang uden for byen (heldigvis - for så undgår man tog-generne i byen) og ved ankomst kan man vælge at gå op til byen. Bemærk, at der er 800 m op til byen ad trapper med 365 trin - alternativt kan man tage bussen, som passer nogenlunde til togankomsterne, til ca. 1,5 euro. Man kan fra stationen vælge at gå gennem en tunnel for på den anden side at komme ud til en skøn afsidesliggende strand. Området er privat, og ejeren opkræver som regel en skilling for, at man benytter tunnellen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Et sammensurium

Corniglia by er et sammensurium af kulørte bygninger, krogede gader, smalle stræder og hyggelige restauranter og småbutikker. Byen har flere romantiske panoramiske terrasser, hvor man kan falde i staver.

 
 

Populært i Ligurien

Locanda del Borgo

Sestri Levante

Residence Orchidea

Pietra Ligure

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

search map