Hotel i Bonassola i Ligurien

Hotel Delle Rose

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Rosernes hotel, som det kan oversættes til på dansk, ligger velplaceret midt i Bonassola, en stenkast fra stranden (50 m) og i gåafstand til togstationen. Stedet er velvalgt, hvis man gerne vil bo ved Le Cinque Terre Nationalpark men undgå det værste sommerpostyr i de fem byer.

Skønt lille mellemklassehotel

Der er tale om et hyggeligt mellemklassehotel, som er moderniseret for nylig. Hotellet har restaurant, hvor der serveres menuer med liguriske retter, læsesal og elevator. Der er også mulighed for at bestille parkering, så længe der er ledige pladser (mod et lille tillæg).

Panoramisk tagterrasse

Hotel Delle Rose's panoramiske tagterrasse er til stor glæde for deres gæster. Indvendig finder man en stemningsfuld bar med tv og wi-fi. Udenfor finder man den skønne terrasse med en havudsigt, der skal få selv den mest kræsne landskabsarkitekt til at dåne. I salen, hvor man finder baren, indtages også morgenmaden (som buffet), mens man skuer ud over havet, Bonassola by og de omkringliggende bakkedrag, der har gjort Nationalparken Cinque Terre så kendt over hele verden. Der serveres også frokost heroppe. Tagterrassen ligger på 4. sal, og der er adgang hertil med elevator.

-Dobbeltværelse: Der er 17 dobbeltværelser, hvoraf fire har plads til en ekstra opredning. Alle værelser har satellit-tv, værdiboks, telefon, minibar, vifte i loftet og eget badeværelse (moderniseret) med toilet, hårtørrer og bruser. Der er havkig fra et par af værelserne og balkon til andre, men størstedelen er uden.
-Suite: Der er 5 suiter, hvoraf 3 af dem har plads til op til 4 personer (to børn i køjeseng). Alle værelser har satellit-tv, værdiboks, telefon, minibar, vifte i loftet og eget badeværelse (moderniseret) med toilet, hårtørrer og bruser. Der er havkig fra et par af værelserne.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Hotel Villa Argentina

Riomaggiore, Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Anbefalinger til dig

Residence I Cormorani

Loano, Ligurien

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

Hotel Rosa

Alassio

search map