Agriturismo i Bogliasco i Ligurien

Agriturismo Le Pale

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Solterrassen ved poolen Restauranten Fællesterrasse Privat terrasse til en af lejlighederne Værelse Privat terrasse til værelset Le Rose Værelse Lejlighed Lejlighed Strelizia Lejlighed Gardenia Lejlighederne Gli Ulivi 1+2 Lejlighederne Gli Ulivi 1+2 Lejlighederne Gli Ulivi 1+2 Den lille bagagevogn på skinner fra parkeringspladsen
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Agriturismo Le Pale ligger i en klassisk ligurisk position: på et bakkedrag lige over en karakteristisk ligurisk kystby med panoramisk vue ud over Middelhavet. Her på stedet kan man bo i enten værelser eller lejligheder og nyde godt af både swimmingpool og restaurant. Og både Genova og Monte Portofino Naturpark ligger blot. ca. 15 min. væk i tog.

Udmærket restaurant på stedet

Her på stedet har man det privilegium at bo på et landsted blot ca. 1 km fra centrum af Bogliasco med strand og lidt byliv - mens der inden for blot 400 m er både supermarked Basko, et apotek og et trattoria - hvis man da ikke vælger at spise på stedet i den udmærkede restaurant, som primært serverer liguriske kødretter. Restauranten er åben for udefrakommende fredag-lørdag-søndag, mens den de andre ugedage kun er åben for stedets gæster og kun efter behov.

Ankom helst i bil

Denne agriturismo ligger stærkt skrånende. Man parkerer for foden af grunden og tager den lange trappe (ca. 100 trin) op til receptionen/restauranten. Stedet har investeret i en bagagevogn på skinner for at gæsterne ikke skal forcere trapperne med tung bagage (se billedet nederst under prislisten). Bagagevognen kan både medtage bagage og personer, hvis man ønsker at undgå trapperne. Hvis I mod vores anbefaling vælger at ankomme med offentlig transport, så ligger togstationen i Bogliasco 1,3 km fra Agriturismo Le Pale.

Panoramiske terrasser og panoramisk swimmingpool

Agriturismo Le Pale er så heldig at kunne tilbyde deres gæster jacuzzi og pool med udsigt ud over havet og Bogliasco. Derudover er der skønne fællesterrasser med liggestole, hvorfra der ligeledes er havudsigt. Poolen og solterrasserne findes samme sted - men jacuzzi findes oppe i det lille træningslokale med bl.a. cykel, løbebånd og sauna (jacuzzi og sauna er mod tillæg). I haven finder man mange eksotiske blomster og træer, bl.a. orkidéer, papegøjeblomster (også kaldet paradisfugleblomster) og oliventræer. Stedet producerer bl.a. både deres egen olivenolie og marmelader. I haven finder man også grill og stenovn. På udendørsterrassen er der desuden wi-fi.

Lejlighederne på Agriturismo Le Pale

Dobbeltværelse Mimosa med terrasse og havudsigt (inkl. morgenmad)

Disse to værelser ligger i stueplan ved siden af hinanden og er forbundet med en dør imellem, hvilket gør det til en ideel løsning til en familie eller to par, der rejser sammen. Le Rose har den mest ugenerede terrasse, da dette værelse ligger længst væk fra fællesområderne og restauranten. Begge værelser er til maksimalt to personer - dog med mulighed for en ekstra opredning i begge værelser til et barn på maksimalt 6 år (mod tillæg). Der er havudsigt fra begge værelser og de har begge både fransk altan og terrasse ved den selvstændige indgang. Værelserne har aircondition, køleskab, sat-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.

Dobbeltværelse Le Rose med terrasse og havudsigt (inkl. morgenmad)

Disse to værelser ligger i stueplan ved siden af hinanden og er forbundet med en dør imellem, hvilket gør det til en ideel løsning til en familie eller to par, der rejser sammen. Le Rose har den mest ugenerede terrasse, da dette værelse ligger længst væk fra fællesområderne og restauranten. Begge værelser er til maksimalt to personer - dog med mulighed for en ekstra opredning i begge værelser til et barn på maksimalt 6 år (mod tillæg). Der er havudsigt fra begge værelser og de har begge både fransk altan og terrasse ved den selvstændige indgang. Værelserne har aircondition, køleskab, sat-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.

Toværelseslejlighed Strelizia med 4/5 sovepladser

Denne toværelseslejlighed i stueplan består af en opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne samt soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Der er mulighed for en ekstra opredning, som er inkluderet i prisen. Lejligheden har desuden ovn, opvaskemaskine (kun her) og møbleret terrasse med havudsigt (samme terrasse som Orchidea, men lejlighederne har hver deres møbleret afdeling). Strelizias terrasse er overdækket og lejligheden ligger tættest på restauranten (dvs. mellem Orchidea og restauranten). Eftersom terrassen er overdækket, så har Strelizia en smule mindre havudsigt inde fra lejligheden.

Toværelseslejlighed Orchidea med 4/5 sovepladser

Denne toværelseslejlighed i stueplan består af en opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne samt soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Der er mulighed for en ekstra opredning, som er inkluderet i prisen. Lejligheden har desuden ovn og møbleret terrasse med havudsigt (samme terrasse som Strelizia, men lejlighederne har hver deres møbleret afdeling). Orchideas terrasse er ikke overdækket og lejligheden ligger mellem Strelizia og værelserne.

Toværelseslejlighed Gardenia med 4/5 sovepladser

Denne toværelseslejlighed på 1. sal består af et stort køkken med spiseplads og køjeseng samt soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser (separate). Der er mulighed for en ekstra opredning, som er inkluderet i prisen. Lejligheden har desuden ovn og opgang til møbleret terrasse uden havudsigt, men der er til gengæld havudsigt fra lejligheden. Gardenia ligger oven over de to andre lejligheder.

Treværelseslejlighed Gli Ulivi 1 med 4/7 sovepladser

Denne treværelseslejlighed ligger ved siden af Gli Ulivi 2. De ligger i en bygning for sig i haven på en skråning, som betyder, at de bagtil ligger i stueplan mens facaden føles som 2. sal. For at komme ud til havepladsen skal man lige et par trin ned og så op igen. Lejlighederne har begge havudsigt inde fra lejligheden. Havepladsen under træerne deles mellem de to lejligheder, men hver lejlighed har dog sine egne møbler. Lejligheden er på ca. 75 m² og består af to soveværelser med dobbeltseng, en opholdsstue med køkkenhjørne (fx ovn og opvaskemaskine) og to sovepladser, en rummelig entre med en enkeltseng samt et badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser, dvs. der i alt kan bo 7 personer i lejligheden. Denne lejlighed har aircondition, vaskemaskine og sat-tv.

Treværelseslejlighed Gli Ulivi 2 med 4/8 sovepladser

Denne treværelseslejlighed ligger ved siden af Gli Ulivi 1. De ligger i en bygning for sig i haven på en skråning, som betyder, at de bagtil ligger i stueplan mens facaden føles som 2. sal. For at komme ud til havepladsen skal man lige et par trin ned og så op igen. Lejlighederne har begge havudsigt inde fra lejligheden. Havepladsen under træerne deles mellem de to lejligheder, men hver lejlighed har dog sine egne møbler. Lejligheden er på ca. 75 m² og består af to soveværelser med dobbeltseng, en opholdsstue med køkkenhjørne (fx ovn og opvaskemaskine)og to sovepladser, en rummelig entre med køjeseng samt et badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser, dvs. der i alt kan bo 8 personer i lejligheden. Denne lejlighed har aircondition og sat-tv.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Agriturismo Villa Gnocchi

Santa Margherita Ligure, Ligurien

Due Mari Appartamenti

Sestri Levante, Ligurien

Anbefalinger til dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Ligurien

Hotel Miramare

Sestri Levante

Hotel Noris

Finale Ligure

Villa Giada

Imperia

search map