Feriebolig i Albenga i Ligurien

Residence Borgomare

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Langs kystvejen, blot nogle få kilometer fra byen Albenga, finder man denne dejlige nybyggede residence, som er opført i de karakteristiske klare og varme farver fra Ligurien.

Børnevenligt sted

På Residence Borgomare er der ialt 34 pænt indrettede lejligheder, som er fordelt i mindre huse rundt omkring den fælles park, hvor der også er pool (20 x 9 meter og en max dybde på 120 cm) og børnepool (9 x 9 meter og en max dybde på 60 cm) med solsenge og en lille legeplads til mindre børn. Et dejligt sted for børnefamilier, som ønsker et familievenligt sted i det skønne Ligurien, og det hjælpsomme personale i receptionen, står gerne til rådighed med hjælp og spørgsmål. På stedet er der også restaurant og mulighed for leje af cykler.

Gode indkøbsmuligheder inden for 3 km.

Der er gode indkøbsmuligheder i Albenga ca. 2-3 kilometer væk, og der findes en god badestrand ca. 1 km. fra stedet. Der er også strand i umiddelbar nærhed, men den kan ikke anbefales.

Lejlighederne

Lejlighederne er moderne indrettet, og har aircondition, køkken, satellit-TV, værdiboks, badeværelse med bruser samt balkon eller terrasse. Lejlighederne er ikke indrettet til at flere par bor sammen, men primært til forældre med børn. Lejlighederne er beliggende i forskellige ejendomme på grunden (Type A ligger tættest på hovedbygningen) i stuen eller på 1. sal, nogle er i forskudte plan, og de kan have soveværelse med skråvægge. Hver lejlighed råder over en privat parkeringsplads. Lejlighederne af Type A er desuden de mest rummelige.

Læs om lejlighederne på Residence Borgomare

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Villaggio Ai Pozzi

Loano, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Residence I Cormorani

Loano, Ligurien

Anbefalinger til dig

Residence Le Saline

Borgio Verezzi, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Residence Orchidea

Diano Marina, Ligurien

Populært i Ligurien

Residence Orchidea

Pietra Ligure

Villa Giada

Imperia

Hotel Leopold

Moneglia

search map