Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den 3. sø af vulkansk oprindelse i regionen Lazio er et naturreservat med urgamle skove af bøge- , kastanje -og egetræer, samt et moseområde med et rigt fugleliv. Den ligger midt i Cimini bjergene med Monte Cimino som den ældste vulkan, og er den højest beliggende af de italienske søer (510 m).

Kunstig tunnel

Søen har et kunstigt afløb, som etruskerne gravede i tufsten, og som gjorde vandstanden lavere, sådan at den nordlige del af søen blev meget frugtbar. Desuden blev Monte Venere (837 m), som oprindlig var en ø, til et forbjerg, mens søens overflade blev mindre. Den kunstige tunnel blev gravet under søens niveau og efter ca. 100 m dukker den op på den anden side af bakken. Den blev restaureret i 1500-tallet af Farnese familien og senest i år 2001.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Arkæologiske levn

Mange arkæologiske levn er blevet fundet omkring Vicosøen, da området har tiltrukket mennesker siden oldtiden, og har fascineret både etruskerne og romerne.

 
 
search map