Anmeldelser af Grand Hotel L'Approdo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Grand Hotel L'Approdo

Læs personlige anmeldelser af Grand Hotel L'Approdo som ligger i Lazio. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Grand Hotel L'Approdo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Henning og rejsefælle fra København K boede på Hotel Regno i Rom fra d. 23. til d. 25. juli 2012, på Grand Hotel L'Approdo i Terracina fra d. 25. til d. 31. juli 2012 og på Hotel Onda Verde i Praiano fra d. 31. juli til d. 5. august 2012.

Dejlig badeby hvor især den gamle by er attraktiv og opholdet værd. Udmærket hotel (L'Approdo) med okay receptionservice. Restaurantservicen var dog mindre god. Udmærket værelse med skøn udsigt.

Vi havde alt i alt en dejlig ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Nils Helge og medrejsende fra KRISTIANSAND S i Norge boede på Grand Hotel L'Approdo i Terracina fra d. 7. til d. 10. juli 2008.

Vi synes Terracina var en kjempeflott plass og har lyst til å reise tilbake dit en gang. Flott hotell, flott strand, fin liten by og masse god mat. Kan anbefales. Forholdsvis enkelt å komme dit også. Vi tok tog fra Roma Termini og deretter taxi fra Monte San Biagio. Det eneste som var litt dumt var at klimaanlegget på det ene rommet var i ustand, vi påpekte dette til en av hotellets ryddepiker, men ingenting skjedde. Alt i alt, meget bra.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Hotel Maga Circe

San Felice Circeo, Lazio

Albergo Mediterraneo

Terracina, Lazio

Hotel Ganimede

Sperlonga, Lazio

Anbefalinger til dig

Hotel Mare Azzurro

Terracina, Lazio

Residence Elianto

Anzio, Lazio

Florenza Residence

Sperlonga, Lazio

Populært i Lazio

search map