Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terracina ligger i et flot område af Lazio, langs den sydlige kyststrækning, hvor sandstrandene er gode og brede. Det historiske centrum er flot og byder på en god italiensk stemning. Her finder du masser af interessante restauranter.

Livlig badeby

Byen har ca. 40.000 indbyggere og er et besøg værd også uden for sommermånederne, når mange romere og italienere kommer for at ligge på stranden og nyde specialiteterne fra de lokale fiskerestauranter. Ved vandet ligger de nyere kvarterer med myldrende aktiviteter hele dagen. Om aftenen samler indbyggerne og byens gæster sig i den gamle bydel, som ligger op ad skråningen til Jupiters tempel, som knejser over byen fra Sant'Angelo bjerget.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Historisk centrum

Det historiske centrum er hyggeligt og stemningsfuldt: Domkirkens torv er vist blandt de flotteste i hele Støvlelandet. Langs hovedvejen vil den besøgendes øjne blive tiltrukket af antikke søjler og store sten, som er blevet genbrugt til bygning af husene. Marmor og mursten er fornemt blandet sammen til et harmonisk syn... næsten af tilfældigheder.

Sommerfest

Midt juli (omkring den 16. juli og frem) afholder byen årligt den traditionsbunde fest: Festa della Madonna del Carmine. En begivenhed alle byens borgere ser frem til og som løber over en hel weekend med opvarmning fra om torsdagen, kirkegang om formiddagen og optog samt koncerter om aftenen. Om lørdagen starter begivenheden med en messe i kirken Chiesa del SS. Salvatore og fortsætter dernæst henunder aften med et optog fra Piazza Garibaldi, hvor den lokale kirkes Madonna bæres af en skare troende til havnen. I solnedgangen sejler fiskerne i optog ud på havet mod Circeo i flot dekorerede både. Herefter vender de tilbage til et spektakulært fyrværkerishow, og madonnaen bæres tilbage til kirken. Om søndagen afsluttes herligheden med flere koncerter og fyrværkerishow ved midnat.

 
 

Populært i Lazio

search map