Ferieboliger og hoteller i Tarquinia

Nationalmuseet Palazzo Vitelleschi Levn fra etruskerne
 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Tarquinia anses for at være etruskernes højborg og er især kendt for sine mange kammergrave dekorerede med vægmalerier. Byen figurerer på UNESCO's prominente liste over bevaringsværdig kulturarv. Tarquinia ligger i Maremma Laziale (den del af Maremma-området, som ligger i regionen Lazio) og er en by med mange tårne. Modsat mange andre velbevarede italienske byer er der her ikke tale om forsvarstårne, men tårne, som symboliserede familiens status og anseelse. Jo større og mere potente, jo bedre.

Byens stolthed

Byen bugner af små hyggelige torvepladser, springvand, en flot bymur og handelsliv i Corso Vittorio Emanuele. Byens stolthed er er nationalmuseet Palazzo Vitelleschi med fine etruskiske samlinger. Der er ca. 3 km til togstationen uden for byen (ca. 1½ time til Rom), som ligger på linien Rom-Ventimiglia, og afstanden til havet er 7 km. Turen til Fiumicino lufthavn i Rom tager blot ca. 50 min. i bil.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Udflugter

Af udflugtsmuligheder kan anbefales Viterbo med en af Italiens bedst bevarede middelalderbykerner, middelalderbyen Tuscania, Palazzo Farnese i Caprarola ved den smukke sø Lago di Vico og endelig småøerne Isola del Giglio og Isola di Giannutri ud for Toscanas kyst med afgang fra Porto Santo Stefano ved Orbetello.

 
 

Anbefalinger til dig

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello, Toscana

Populært i Lazio

search map