Anmeldelser af Hotel Residence Kosta Kair ed Din

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Residence Kosta Kair ed Din

Læs personlige anmeldelser af Hotel Residence Kosta Kair ed Din som ligger i Lazio. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Residence Kosta Kair ed Din. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hotel Residence Kosta Kair ed Din
Rent og pænt

Spartansk indrettet møbler, men rent og nydeligt. Ingen
Gæstfrihed

Venligt personale, men ikke så hjælpsomme. Der var ingen oplysninger (skriftlige eller mundtlige) på engelsk. Oplysninger som fx hvordan og hvorledes med strand og liggestole. Nede på hotellets private strand forsøgte indehaveren at tage yderligere betaling, og forstod ikke at vi var gæster på hotellet. Der stod ingen information om dette.
Beliggenhed

Smuk placering, men meget svært at parkere på de små, snoede veje
 
Selve indkvarteringen på Hotel Residence Kosta Kair ed Din
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med havudsigt)

Smuk placering, men meget spartansk og ganske grim indretning
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang

Kun internet ved pool og receptionsområdet
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Tommy og rejsefæller fra Gørding boede på Residence Costa di Kair ed Din i Sperlonga fra d. 4. til d. 11. september 2010.

Vi havde en rigtig god ferie i Sperlonga selv om vejret svigtede lidt de sidste dage hvor vi oplevede et par dage med regn og torden. Vi havde på forhånd bestilt 2 specifikke boliger, og det fungerede godt - Vi fik de ønskede boliger.

Rengøringen kunne have været bedre, men vi købte selv rengøringsmiddel og gav så boligerne en overhaling som det første inden ferien rigtig gik i gang. Personalet var flinke og imødekommende.

En rigtig hyggelig by med gode indkøbsmuligheder, restauranter, strand og god atmosfære. Byens beliggenhed er rigtig god for udflugter til Rom, Pompei og Vesuv.

Vi kunne godt finde på at komme igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Jon og familie fra Moelv i Norge boede på Residence Costa di Kair ed Din i Sperlonga fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Sperlonga er en fin liten by og strendene var fine. Vi fikk en italiensk familie over oss som bråkte morgen og kveld hele uken. Dette ble etter vært svært irriterende. Og når vi skulle reise hadde vi forventet å få tilbake depositumet, men her gikk vi på en smell gitt.
Vi fikk fortalt att vi måtte betale 38 euro pr hode 38*5=190 i NR 190*9.2=1748.- som gjorde ette betydelig innhugg i ferie budsjettet. Dette førte til en dårlig opplevelse av italia og av dere siden dere sier att dere ikke skriver noe med små skrift.

In-Italia's kommentar

Vi bruger ikke en mindre skrifttype til at omtale det forbrug pro persona, der skal betales på stedet. Det omtales derimod meget tydeligt på hjemmesiden, i bekræftelsesmailen og på opholdsbeviset under overskriften (med EKSTRA stor punktstørrelse og i fed): BETALES PÅ STEDET

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Lone og rejsefæller fra Vejen boede på Residence Costa di Kair ed Din i Sperlonga fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Vi havde en fin tur og var vældig glade for området. Naturren var storslået. Desværre havde vi fået en af de lejligheder, der lå længst væk fra pool og fællesområderne. Der er stor forskel på beliggenheden. Der er en meget stejl bakke, som man skal op af, og det går endda hvis man er mobil. Men ellers ikke vil jeg sige. Kun hvis man får tildelt lejlighederne fra 200 - 218 ca. får man den flotte udsigt. Ellers skygger de høje træer for den, og man sidder på altanen og glor lige ind i trækronerne.

Vi undrede os meget over, at ingen af de ansatte på stedet behersker engelsk. Nogle få kunne forstå enkelte ord. Lidt underligt, når man nu er ansat i servicebranchen på et sted hvor der kommer mange udenlandske turister. Bus til og fra stedet fungerede godt. Ærgeligt er det, at den ikke kører mellem 13-16,- for der er det jo heller ikke muligt at bruge pooolen, så man er ligesom låst fast i sin lejlighed i det tidsrum. Det var noget af en overraskelse, at tennisbanerne kun kunne benyttes, hvis man betaler 8 euro for en time. Det er en alt for høj pris - og bevirker da også at de ligger ubenyttede hen det meste af tiden. Den sidste aften valgte vi at spise på restauranten på stedet. Og det var en fejl. Maden var ikke særlig spændende. Og alt, alt for dyr i forhold til det man fik for pengene. Det kan ikke anbefales at spise der.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Linda og hendes familie fra Ringe boede på Residence Costa di Kair ed Din i Sperlonga fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Vi kan ikke sige andet, end at vi var utroligt begejstret for vores ophold i Sperlonga. Lejlighed med tilhørende terrasse var skøn med en fantastisk udsigt, lokaliterne - swimmingpool m.m. - var i orden, og selve Sperlonga og stranden var utrolig dejlig. Der var meget velholdt og rent alle steder - og ja, naturen var fantastisk.
Kombineret med et par dage i Rom, et besøg i Pompeii og nogle småture til de nærmeste byer var dette en helt perfekt ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Jorunn og familie fra Vennesla i Norge boede på Residence Costa di Kair ed Din i Sperlonga fra d. 28. juni til d. 5. juli 2008.

Alt var bare en fryd. Utrolig sjarmerende by. Leilighetene var veldig greie, og reinslig område. Glad for tipsene om lite utstyr i kjøkkenskapene. Det gav oss mulighet til å ta med det nødvendige.

Svært seriøst å reise / bestille gjennom in-italia

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Eva med familj från Sveg i Sverige bodde på Residence Costa di Kair ed Din i Sperlonga från den 14. till den 21. juni 2008.

Hej! Om jag börjar med feed-back på:
In-italia: Eftersom det var första gången som någon i vårt sällskap (åtta personer) skulle resa till Italien så trevade vi en hel del, kring vart i Italien vi skulle, innan jag hittade er hemsida. Där kunde vi bilda oss en bra uppfatting om vart vil ville och hade ett brett utbud av boenden att välja på. Förutom det hade ni annan bra information om avstånd mm. Bemötandet när jag ringde och bokade var också bra och allt gick snabbt och enkelt. Tack för eran del i en bra semesterupplevelse!

Sperlonga: Vilket trevligt och vackert samhälle! Trevliga människor. Trots bristande kunskaper i Engelska så gjorde de vad de kunde för att förstå och göra sig förstådd. Rent och fint i stort sett överallt med bra utbud av restauranger mm. Sedan tyckte vi om att affärerna var stängda under siestan. Då är samhället inte anpassat efter mig som turist och jag får ta seden dit jag kommer. Det känns mer äkta då. Rom var en lagom dagutflykt från Sperlonga. Tåget från Fondi kostade inte många Euro per person.

Residence Costa di Kair ed Din: Stället har en vacker utsikt över Sperlonga och havet. Då lägenheterna och husen låg placerade i olika nivåer/platåer så upplevde vi aldrig att det var mycket folk i området. Boendet var rent, enkelt och utrymmena var bra fördelade. Är det något man absolut inte klarar sig utan på semestern så ska det kanske packas med i resväskan (tex toapapper, vinöppnare mm). Poolen var ren och fräsch och för barnen var det häftigt att de måste ha badmössa. Mestadels badade vi i havet och då fungerade det bra med ställets egen buss som skjutsade antingen till Residence beach eller den allmäna stranden.
Vi återkommer gärna till er när vi ska till Italien igen! MVH

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
Elisabeth og medrejsende fra Asker i Norge boede på Residence Costa di Kair ed Din i Sperlonga fra d. 22. til d. 29. september 2007.

Turen gikk helt fint, og en uke i Italia i september kan anbefales! Boligen oppfylte absolutt våre forventninger. Tips på In-Italia's hjemmeside stemte helt: Det var lite kjøkkenutstyr, så det var bra vi tok med oss egne vin-glass! Leiligheten var ellers helt OK utstyrt, og madrassene var gode!!
Fint uteområde - velstelt og ordentlig.
Svømmebassenget var stengt (det var vi klar over), men er det ikke litt tidlig å stenge det allerede 15.sep?
Sperlonga var en liten, hyggelig by som åpenbart benyttes mest av italienske turister. Ferien i Italia er slutt, og det var tydelig. Så slutt at hele byen virket mer eller mindre død. Mange resturanger var stengt, og gleden ved å sitte med et glass vin og se på livet gikk vi glipp av. Det var rett og slett ikke noe liv å se på! Men vi var to voksne personer som ikke var interessert i fest og party, så for oss passet det utmerket.
Vi hadde dessuten leie-bil, og kjørte til sammen 800 km på den uken vi var i Italia. Så vi fikk med oss både folkeliv og severdigheter andre steder. Bl.a. Overnattet vi i Sorrento en natt, og der var det liv så det holdt. (Hvordan er det der i høy-sessongen? Skrekk og gru).
Takk for hyggelige svar på mail, og takk for en fin hjemmeside! Lett å finne frem, lett å søke, lett å bestille - veldig bra!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Linda og rejsefæller fra Fredrikstad i Norge boede på Residence Costa di Kair ed Din i Sperlonga fra d. 21. til d. 28. juli 2007.

Ja vi var veldig spent på hvordan vår første tur til Italia ville bli og ikke minst Sperlonga som vi tilfeldig valgte på deres hjemmesider. Men vi forelsket oss helt i stedet, Sperlonga er en perle og noe av det vakreste vi har sett. Skulle jeg trekke frem noe negativt var det at da vi ankom synes vi det var mye og måtte betale kr. 2000,- ekstra i tillegg til det vi hadde betalt fra før. Kanskje var det vår egen feil, at vi ikke hadde lest nok i papirene vi mottok. En annen ting som vi savnet var air-condition i leilighetene. Ellers synes vi leilighetene var kjempefine og rene, de ansatte var veldig hjelpsomme selv om de kunne lite engelsk og veldig hyggelige. Vi var en del ved basseng området og synes det var kjempefint, og alltid plass i en solseng :) Vi reiste til Roma en dag og det var ingen problem å kunne gjøre det på en enkel og grei måte, den siste bussen fra Fondi til Sperlonga gikk kanskje litt tidlig (kl. 19.00), men det er bare å reise inn tidlig. Vi var to familier der og vi alle synes det var trist å forlate det nydelige stedet. Det var fantastisk vakkert.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Arvid og familie fra Fyllingsdalen i Norge boede på Residence Costa di Kair ed Din i Sperlonga fra d. 30. juni til d. 7. juli 2007.

Sperlonga var en skuffels, der var ikke vasket i leiligheten, alt bestikk måtte vi vaske selv. Resten av leiligheten var heller ikke vasket, kaffekoker var full av muggsopp, tok kontakt med resepsjon hvorpå vi bare ble bedt om å selv ta kontakt med personell som hadde ansvaret for slike saker, dette er ikke holbart. Klubbavgiften var obligatorisk, dette visste vi om, men det var dyrt og underholdningen bar preg at at ungdommer hadde fått i oppgave å finne på et eller annet, ungdommene gjorde sitt beste, men direksjonen bør holde seg for god til den slags snikavgiftet, tatt i betrakning hva som ble tilbydt.. Sperlonga som by var et hyggelig bekjentskap, men det samme kan ikke sies om leilighetskomplekset

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Hotel Il Guscio

Terracina, Lazio

Virgilio Grand Hotel

Sperlonga, Lazio

Hotel Summit

Gaeta, Lazio

Anbefalinger til dig

Residence Evanike

Bibione, Veneto

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Valbella

Bibione, Veneto

search map