Hotel i Sperlonga i Lazio

Hotel Marconi

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Hotel Marconi ligger midt i billedet med grønne skodder og orange markiser Hotel Marconi ligger lige midt i billedet med grønne skodder og orange markiser Indgangsparti med siddepladser Reception Morgenmadssal Morgenmadsbuffet
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du vil tabe dit feriehjerte til Sperlonga, som In-Italia mener, hører til Italiens allersmukkeste middelalderbyer. På Hotel Marconi vil du hverken opleve bøvl ude eller inde, for værelserne har nemlig aircondition og strandservice er inkluderet i prisen.

Historisk smørhul

Sperlongas gamle bydel ligger oppe på en fremskudt klippeknold. Hotel Marconi har den dobbelte fordel, at det ligger på grænsen til den gamle bydel men nede i strandniveau. Og har derfor lettere adgang til både strandpromenaden og havet. Man kan tilmed ankomme helt hen til hotellet i bil for at læsse af - for derefter at betale sig fra en fordelagtig parkeringstilladelse, der giver adgang til byens offentlige parkering.

Sand, sand, sand ... hav, hav, hav

Fra Hotel Marconi er der ca. blot 50 m ned til stranden. Som gæst på hotellet har man adgang til den private strand, og parasol og liggestole er tilmed inkluderet i prisen i perioden fra juni til september (afhængig af vejret).

Hotel de charme

Dette lille, charmerende hotel er familiedrevet af ejerne selv. Indvendig finder man reception og morgenmadssal, hvor morgenmaden serveres som buffet. Endvidere er der wi-fi (gratis), men kun i fællesområderne. Af fællesområder, der indbyder til at dase, er der den overdækkede terrasse ved indgangen og så den private strand. Der er ikke elevator på hotellet.

Værelserne på Hotel Marconi

Vær. med balkon (inkl. morgenmad)

Hotellets 14 værelser ligger på enten 1. eller 2. sal og vender alle ud mod torvepladsen og havet. Ingen af værelserne har panoramisk havudsigt, men mange af dem har lidt havudsigt. Samtlige værelser har balkon af varierende størrelse: de fleste har en almindelig (umøbleret) balkon, man kan stå på, mens enkelte balkoner nærmest er terrasser. De øverste værelser er kvistværelser og har lidt skråvægge. Alle værelser har aircondition (ca. fra 23/6 til 2/9), lille køleskab, værdiboks, lcd-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Elaia Garden Hotel

Sperlonga, Lazio

Hotel Summit

Gaeta, Lazio

Hotel Acquasanta

Terracina, Lazio

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Lazio

search map