Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen ligger 100 m.o.h og er stadig omringet af sine middelalderlige bymure. Gennem en buet byport kommer man til byens torv, hvor vi finder Tempelherrernes Tårn med sit noget anderledes ur. Uret har kun seks tal og en viser, der kun går rundt fire gange på døgnets 24 timer, endelig bliver klokkeslættene slået an af en hammer, som slår på en klokke.

På byens torv og havn

Palæet, der i dag huser byens rådhus, blev bygget i 1300-tallet og tilhørte familien Caetani, og i tårnet på palæet finder man en fast udstilling om Homo Sapiens og deres habitat. Udstillingen rummer desuden Neas kranie, som er blevet fundet i en grotte i området; et område, der har været beboet siden forhistorisk tid. Byens torv er mødested for byens beboere, når de skal samtale over en aperitif eller en is, ligesom de har for vane at gøre ved den hyggelige havn, hvor elegante butikker ligger side om side med restauranter og isbarer. Fra byens torv kan man gå langs Corso’en med de mange butikker frem til en panoramisk terrasse, hvorfra man har udsigt til hele kyststrækningen med det blå hav lige foran sig og den grønne vegetation bag sig.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Fra San Felice Circeo er der følgende afstande: Rom 103 km, Anzio 70 km, Terracina 17 km, Gaeta 50 km og Sperlonga 35 km.

 
 

Populært i Lazio

search map