Feriebolig i Rom

Vicolo del Canale

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Lejlighed B Lejlighed A Lejlighed B Lejlighed C Lejlighed C Lejlighed C Lejlighed C Vicolo C - terrasse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I den sydlige del af Trastevere, ligger den lille, lidt mørke gyde Vicolo del Canale. Her ligger de tre mindre lejligheder i en gammel ejendom fra 1500-tallet.

Toværelseslejlighed A med 2/4 sovepladser (stue, ca. 45 m²):
- Lejlighed A ligger i stueetagen og er på ca. 45 m². Lejligheden har egen indgang fra gaden, stor stue med fritliggende bjælker, køkkenhjørne og sovesofa til to, lidt mørkt soveværelse (uden vindue!) med dobbeltseng og badeværelse/toilet med bruser. Lejligheden har satellitfjernsyn og gratis trådløs internetadgang.

Treværelseslejlighed B med 4/6 sovepladser (1. sal, ca. 60 m²):
- Lejlighed B ligger på første etage (uden elevator) og er på ca. 60 m². Lejligheden består af stue med sovesofa til to, mindre og lidt slidt køkken, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse/toilet, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet en suite. Lejligheden har satellitfjernsyn, vaskemaskine og gratis trådløs internetadgang.

Attic-lejlighed C med 2 sovepladser (2. & 3. sal, ca. 40 m²):
- Lejlighed C ligger i to plan på 2. og 3. etage (uden elevator) og er på ca. 40 m². Lejligheden består af soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet med karbad på anden etage. På tredje sal findes en lille stue, køkkenhjørne og lille terrasse, der vender mod Tiberen. Lejligheden har satellitfjernsyn og gratis trådløs internetadgang.

VIGTIGT: Nøgler til lejligheden hentes i Via Monte Brianzo 58 mellem 14.30 og 18.30.
Ved senere ankomst eller ankomst på søndage og italienske helligdage udleveres nøglen af en taxachauffør, der kører en til lejligheden og derfor er det nødvendigt at bestille taxaservice (se taxapris). Oplys venligst forventet ankomsttid samt flynummer ved reservation.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

search map