Anmeldelser af Terrazza Renzi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Renzi

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Renzi som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Renzi. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fire stjerner i Trastevere

Vi havde 9 dejlige dage, i lejligheden på pz. de Renzi, området er hyggeligt, lejligheden fungerede fint, og vores kontaktperson (Costanza), var hjælpsom. Vi vil gerne komme igen!
Vi undrede os dog over at el kedlen og hårtørreren havde stik der ikke kunne gå i hverken stikkontakterne eller i nogen af de tilstedeværende "mellemstik". Vi fik dog både kogt vand og tørret hår alligevel.
venlig hilsen
Eva Vejlyt

Terrazza Renzi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Renzi
Toværelseslejlighed med 2 sovepladser (3. sal uden elevator)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode November 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Centralt og roligt i Trastevere

God lejlighed med flot beliggenhed på Piazza de Renzi med udsigt til Peterskirken fra tagterrassen. Meget central beliggenhed, uden nævneværdig nattelarm. Bager og minimarked i umiddelbar nærhed.
Det eneste vi savnede var et par gode stole på tagterrassen

Terrazza Renzi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Renzi
Toværelseslejlighed med 2 sovepladser (3. sal uden elevator)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2014
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Heidi og familie fra Jar i Norge boede på Terrazza Renzi i Rom fra d. 23. til d. 28. juli 2011.

Vi var veldig fornøyd med denne koselige loftsleiligheten. Smakfullt innredet og hyggelig stemning. Takterrassen hadde storslagen utsikt og det var hyggelig å sitte der under Romas himmel og høre kirkeklokkene fra St. Maria Trastevere og livet ute i gatene. Kirken er verdt et besøk og plassen utenfor kirken, Piazza di Santa Maria in Trastevere,
var det veldig hyggelig å sitte på en av kafe’ene. Tips på en restaurant i Trastevere: Osteria la Gensola, Piazza della Gensola, 15. (Må bestille bord).

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Maria og René fra Helsingør boede på Terrazza Renzi i Rom fra d. 19. til d. 22. maj 2011.

Vores ophold var as usual helt fantastisk. Vores lejlighed anbefalelsesværdig, og glimrende til et par, par med større børn, to vennepar der kender hinanden godt (adgang gennem soveværelse til toilet når man sover i stuen - skal kunne accepteres af dem der sover der i soveværelset). Tagterrassen helt utrolig med view til peterskirken og ud over Trasteveres tage. Man bor lige i "gå i byen hjertet" med et væld af spisemuligheder og rare steder at hænge ud, uden at det betyder nattestøj - kalr fordel at der ingen trafik er. Lejligheden har næsten alt - lidt mangler med udstyr - vinglas ect.- men til at leve med og er smagfuldt indrettet. Vi nød vores tur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Erik og hans hustru fra Heggedal i Norge boede på Terrazza Renzi i Rom fra d. 7. til d. 14. maj 2011.

Jeg er godt fornøyd med service og informasjon fra in.italia. Leiligheten stemte godt overens med beskrivelsen som var gitt på forhånd. Imidlertid var det ingen stor service-innstilling fra firmaet Rome- sweet- home. Det var greit nok da vi ankom. Imidlertid hadde vi en sen avreise med flyet fra Roma da vi skulle hjem etter en uke (flyet gikk kl.19.50). Vi måtte være ute av leiligheten kl.10.00. Det var vi forberedt på, men vi hadde ikke noe egnet sted å oppbevare våre kofferter. Dette var Rome-sweet-home uinteressert i å hjelpe til med. Problemet var helt og holdent vårt eget. Hvis vi hadde fått litt hjelp til det praktiske problemet med koffertene, hadde den siste dagen vår i Roma blitt hyggeligere og mer avslappet. Dette kan sikkert gjelde mange av in.italias kunder.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kristina och man från Höllviken i Sverige bodde på Terrazza Renzi i Rom från den 9. till den 16. april 2011.

Detta var tredje gången jag hyrde lägenhet genom er och detta var absolut den lägenheten som var bäst. Den var trevligt och bekvämt möblerad. Jag kan inte komma på något som saknades vad det gäller möbler i lägenheten. Däremot så var det lite ont om kaffemuggar, endast två stycken, varav den ena hade en flis av. Takterrassen var fin, men det var synd att man inte gjort mer av den. Där fanns t. ex. bara en solstol, övriga möbler där, stolar och bord var också ganska tråkiga, där fanns inga dynor, så en dynlåda med dynor hade inte varit fel.

Pizza de Renzi är ju ett helt underbart torg med två bra restauranger, sedan upptäckte vi en bar på piazza Caliasto? att sitta där och betrakta folklivet, ja bara det var värt hela resan till Rom att sedan öl och vin var otroligt billigt där gjorde ju inte saken sämre, vi blev något av stammisar. Inne i baren finns en stor bild på Svennis, så när vi berättade att vi var svenskar så skulle fotot ju visas. Av någon anledning var de inte impade av Zlatan eller Ibra, som han ju kallas i Italien.

Det var ju en smula besvärligt att hitta en bra livsmedelsaffär, men det gjorde vi, tror det var på Viale Trastevere.

I övrigt vill jag rekommendera alla som besöker Rom att göra sig besvär att åka till Ostia Antica. Det är verkligen värt ett besök, i min mening bättre än Pompeji, eftersom det är i princip är fritt fram att röra sig över hela området.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bent og rejsefællen fra Glostrup boede på Terrazza Renzi i Rom fra d. 11. til d. 16. oktober 2010.

Vi var yderst tilfredse med vores ophold i jeres ferielejlighed. Supergod beliggenhed i Trastevere - og absolut i høj standard.

Vi kommer helt sikkert til at bruge jeres bureau næste gang vi tager til Rom.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

Terrazza Lupa

Rom, Lazio

Aurelia Residence

Rom, Lazio

search map