Anmeldelser af Terrazza Margutta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Margutta

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Margutta som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Margutta. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Genial beliggenhed.

Dette er en meget rummelig lejlighed med en genial beliggenhed.

Lille køkken med det er lige er brug for til morgenmad og frokost. Autentisk lejlighed med en rigtig god tag terrasse som vi indtog flere aftner.

Rom som feriedestination

Vælg spisested med omhu. Der er mange rigtig gode restauranter til en yderst rimelig pris. Vi benyttede bogen "30 gode spisesteder i Rom af Helge".

Terrazza Margutta
Rent og pænt

Lidt slidt køkken og bad.
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Margutta
Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (2. sal uden elevator)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Fantastisk lejlighed med rigtig god beliggenhed i roligt, grønt område

Har I brug for 3 soverum og fælles rum under opholdet i Rom vil jeg varmt anbefale denne lejlighed.
Fantastisk lejlighed med stor lofthøjde og stort vinduer - lys og luft - et dejligt sted at være.
Tagterassen og internet-adgang gør stedet helt perfekt og opfylder ønsket for dem, der bare vil slappe af og nyde det samt for dem, der har brug for at kunne arbejde ind imellem.

Anbefaling til kommende gæster

Rom har mange gode spisesteder - men I behøver ikke gå langt. Der ligger en rigtig god restaurant m. tagterrasse "nabo" til lejligheden "Restaurant Terrazza Margutta". Den anbefaler vi gerne.

Terrazza Margutta
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Margutta
Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (2. sal uden elevator)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2013
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Lisbeth og familie fra Kastrup boede på Terrazza Margutta i Rom fra d. 1. til d. 5. maj 2012.

Vi havde en dejlig tur, og vi var i det store og hele tilfredse med lejligheden i Via Margutta. Et par ting i lejligheden trængte til istandsættelse, prisen taget i betragtning, blandt andet badeværelset på første sal, hvor toiletsædet sad løst mv. Men beliggenheden var god og tagterrassen var fin

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Ulrik og familie fra Odense SV boede på Terrazza Margutta i Rom fra d. 23. til d. 27. september 2010.

Har I været glade for byen og området?
- Rom er bare fantastisk. God mad, dejligt klima og utroligt højt serviceniveau.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
- Synes ikke at lejligheden var pengene værd, forstået på den måde, at den generelt var noget slidt. Da vi ankom stod der 5 store poser med flasker og affald foran døren. Den nøgleansvarlige forklarede at der var holdt fest i lejligheden dagen før. Affaldet blev fjernet i løbet af dagen. Opvaskemaskinen virkede ikke og det kunne ses på bl.a glassene, som sandsynligvist var brugt ifm festen. Der var stadig læbestift på mange af disse og komfuret var direkte ulækkert. Dette gjorde samlet, at vi slet ikke lavede mad i lejligheden, men gik ud og spiste hver dag. Det der trak helhedsintrykket op, var den fantastisk dejlige tagterasse, men alt i alt kan det ikke fjerne skuffelsen over den slidte og beskidte lejlighed. Samlet føler vi derfor ikke at vi fik "value for money".

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Svein og familie fra Grimstad i Norge boede på Terrazza Margutta i Rom fra d. 11. til d. 16. september 2010.

Dette var mitt 7. opphold i Roma, og jeg kjenner derfor byen godt. Jeg har imidlertid alltid tidligere bodd på hoteller, men valgte denne gang leilighet fordi vi var 3 par som reise sammen.

Leiligheten svarte i høy grad til forventningene. Vi visste ut fra beskrivelsen fra In-Italia at det skulle være noe slitt, men vi syntes absolutt ikke at slitasjen var plagsomt. Stuen i første etasje var fantastisk, men vi fikk knapt brukt det, da det fine og varme været innbød til heller å tilbringe tiden på den romslige og hyggelige takterrassen.

Soverommet i første etasje lå vegg i vegg med et romslig bad, mens soverommet og den ekstra soveplassen i andre etasje delte et mindre bad med toalett og dusjkabinett. Dette badet var så lite at det krevde litt kløkt å manøvrere der inne, men det fungerte da også på et vis.

Vi merket oss ved innsjekk at TV’en i stuen ikke var i orden (nøkkelansvarlig opplyste om dette), men for oss var det helt OK, da vi ikke var kommet til Roma for å se TV. Vi oppdaget også at taklyset på kjøkkenet ikke var i orden, og ble lovet at det skulle ordnes senest mandag den 13., men ingen reparatør dukket noensinne opp. Den slags er selvsagt beklagelig, men det var ikke noe stort problem for oss, da vi kun anvendte kjøkkenet for å koke kaffe og stelle til morgenmat.

Vi fikk for øvrig ved telefon til deres stedlige ansvarlige, uten problemer, utsatt utsjekk med fire timer, slik at det passet bedre med vår hjemreise den 16.

Leiligheten lå i en meget stille og rolig bakgate, som også var både idyllisk og vakker, og kun ca. 400 meter gangavstand fra Spansketrappen. Supermarked og flere delikatessebutikker fantes innefor en radius på noen få hundre meter fra leiligheten.

Dette var andre gang jeg benyttet meg av In-Italia (forrige gang var ved et opphold i Ravello i 2007). Service, dokumentasjon og kundehåndtering både på forhånd og på stedet er upåklagelig, og jeg anbefaler dere svært gjerne til andre.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Anbefalinger til dig

search map