Feriebolig i Rom

Terrazza Lucina

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det vil være betydelig lettere at nævne hvad denne lejlighed ikke byder på, end hvad den kan tilbyde af komfort og kvalitet, for den er virkelig langt over middel.

Lad os tage de få minuser først: der er for lavt til loftet i køkkenet pga. de skrå vægge, og køkkenet er lidt for standard til så lækker en lejlighed. Men så er det hele også sagt, resten er ros. Beliggenheden mellem Den Spanske Trappe, Pantheon og Piazza Navona kombineret med absolut fravær af larm må siges at være meget udsædvanlig, men i dette fornemme palæ er det faktisk muligt.

Lejligheden er ydermere ganske rummelig og særdeles elegant møbleret. Der er flot parketgulv over alt hvor der ikke er marmorgulv, badeværelserne er usædvanlig flotte, og de mange antikke møbler bidrager til det luksuriøse indtryk. Den moderne komfort mangler på den anden side ikke, for her er aircondition, satellitfjernsyn med DVD-afspiller, trådløs internetadgang, opvaskemaskine og vaskemaskine. Og så skal det nævnes at der fra stuen gennem et par store glasdøre er adgang til ca. 15 m² terrasse med udsigt over Den Evige Stad helt til Peterskirkens kuppel.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser:
- Lejligheden består af stue med spisebord og komfortabelt sofaarrangement, separat køkken, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med karbad og toilet en suite, soveværelse med dobbeltseng samt endnu et badeværelse (med bruser og toilet).

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

Dimora Giulia

Rom, Lazio

Terrazza Pallaro

Rom, Lazio

search map