Anmeldelser af Terrazza Crisogono

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Crisogono

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Crisogono som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Crisogono. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejlig, kompakt lejlighed med fin terrasse

Vi havde et ophold på 5 nætter i Terrazza Crisogono, og nød hvert øjeblik. Lejligheden var pæn og ren, og havde en perfekt størrelse til 2 voksne. Da vi rejste i april brugte vi ikke terrassen så meget, men den var stor og meget rummelig, med mulighed for at tage en ekstra trappe op til et højere niveau og se ud over Roms tage.

Lejligheden ligger i en stille gade, men der er stoppested for sporvogn og busser indenfor 200 meter, og masser af restauranter lige i nærheden. Der er 76 (stejle) trappetrin op til lejligheden, som sugede de sidste kræfter efter en lang dag rundt i byen. Vær opmærksom på at det ikke er et sted for dårligt gående.

Vi benyttede kun køkkenet til morgenmad, men det var ret veludstyret med vask, køkkenbord og stort komfur med gasblus. Badeværelset var også fint stort med badekar og brus.

Mange af Roms store seværdigheder ligger indenfor gåafstand, så vi kan klart anbefale lejligheden til dig, der gerne vil opleve byen "indefra".

Anbefaling til kommende gæster

Vi valgte at tage en dag til Napoli med besøg på vulkanen Vesuv, samt ved de arkæologiske udgravninger i Pompeii. Det var en stor oplevelse, og togturen til Napoli tager kun godt 1 time med hurtigtog - op til 300 km/t.

Vil du besøge Peterskirken, så stå tidligt op! Kirken åbner kl. 7, og allerede kl. 9 er der lang kø på Peterspladsen for at komme ind. Det er gratis, men sørg for at være der når de åbner. Det er en oplevelse at komme op i kuplen og se Rom "ovenfra", men der er over 500 trin ad smalle gange op til toppen, så det er ikke for alle og enhver.

Terrazza Crisogono
Rent og pænt

Upåklageligt!
Gæstfrihed

Fin velkomst med orientering om området.
Beliggenhed

Det er næsten kun de mange trin, der tæller ned.
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Crisogono
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

2 sovepladser i soveværelse. De 2 øvrige er nok ikke så behagelige på sofaen i stuen.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang

Fin hastighed - ingen problemer.
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Birthe og manden fra Danmark boede på Terrazza Crisogono i Rom fra d. 16. til d. 23. april 2013. Hun skrev efter rejsen:

Vi havde en god tur til Rom.Transtevere bydelen er min yndlings i Rom, og man kan gå til alt det man skal se.
Lejligheden var hyggelig og tagterrassen perfekt de første solskinsdage. Trapperne var vores udfordring som ikke helt unge pensionister, men gav også sund motion. Vi vidste jo de var der. Dog var det hårdt at komme ned med kufferterne sidste dag, kunne godt have brugt en “drager”.

Eneste problem var, at vi måtte vente over 1 time på nøglen, og rykke for den flere gange. Det må ikke ske efter en lang rejsedag.
Jeg forsøgte også at kontakte jer, men I havde desværre lige lukket jeres kontortid, øv.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Dimora Giulia

Rom, Lazio

Terrazza Soldati

Rom, Lazio

Anbefalinger til dig

search map