Feriebolig i Rom

Terrazza Campanella

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Roms historiske centrum er så stort så stort, og der er så meget at se og opleve. Derfor er beliggenheden vigtig ved valget af feriebolig til opholdet i Den Evige Stad. I lejligheden Terrazza Campanella bor du centralt uden at blive generet af trafikken, og udsigten fra tagterrassen er pragtfuld.

Beliggenhed for alle pengene
Der er virkelig ikke langt til noget, når du bor i Vicolo della Campanella. Roms historiske centrum ligger for dine fødder, og det gør de utallige gode spisesteder, hyggelige caféer og dejlige shoppingmuligheder også. Vi skal op på tredje etage for at finde lejligheden, men belønningen for trapperne er stor, for når du sidder og nyder solnedgangen fra din tagterrasse med udsigt hele vejen rundt, så har du ikke lyst til at tage hjem igen.

Lejligheden på Terrazza Campanella

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (3. sal uden elevator)

Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (4 gasblus, ovn, køleskab og opvaskemaskine) og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og wc. Lejligheden har terrasse ud for stuen samt endnu en terrasse på taget. Lejligheden er udstyret med aircondition, vaskemaskine og Wi-Fi.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Dimora Giulia

Rom, Lazio

Terrazza Lupa

Rom, Lazio

Anbefalinger til dig

search map