Feriebolig i Rom

Terrazza Barberini

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lejligheden ligger i Via Quattro Fontane, få skridt fra Via del Tritone og metrostationen på Piazza Barberini. Der er således ikke langt til seværdighederne i centrum, og i nærheden finder du mange butikker og spisesteder.

Indretningen

Væggene prydes af mange smukt indrammede stik og plakater, og møblementet består i stort omfang af antikviteter, som er suppleret med nyere møbler i gedigen kvalitet. I stuen finder vi en pejs fra 1800-tallet og et stereoanlæg af god kvalitet. Der er elevator i ejendommen.

Treværelseslejlighed med 4 + 2 sovepladser (med terrasse):
- Lejligheden består af entré, stor lys opholdsstue med sovesofa og udgang til en ca. 30 m² stor terrasse (da der ligger en bar/restaurant i stuetagen neden for terrassen, skal du indstille dig på et vist mål af liv og tale) med bord og stole, lille køkken med to elplader, to soveværelser med dobbeltseng, begge med indbyggede badeværelse med bruser og toilet. NB. Badeværelsernes loft består af en kraftig metalrist, de er således ikke helt lukkede i forhold til soveværelserne. Lejligheden er udstyret med trådløs internetadgang, aircondition, fjernsyn og stereoanlæg

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Terrazza Oca

Rom, Lazio

Loggia Boschetto

Rom, Lazio

Terrazza Apostoli

Rom, Lazio

Anbefalinger til dig

Terrazza Lupa

Rom, Lazio

Terrazza Biscione

Rom, Lazio

Terrazza Lucina

Rom, Lazio

search map