Anmeldelser af Hotel Ponte Sisto

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Ponte Sisto

Læs personlige anmeldelser af Hotel Ponte Sisto som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Ponte Sisto. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Helene med mor och dotter från Bromma i Sverige bodde på Hotel Ponte Sisto i Rom från den 12. till den 15. maj 2011.

Resan gick fint, och vi hade en fantastisk resa i Rom. Liksom förra gången jag reste med er tycker jag att ni är engagerade och kommer med bra och adekvata tips om resmålen.

Hotel Ponte Sisto var ett perfekt beläget hotell. Utmärkt standard, fina lokaler, och trevligt med den svala innergården där man serverades frukost och kunde ta en drink på eftermiddagen. Den lugna gatan hotellet ligger på må förvisso vara befrias från biltrafik i sig, men går ju upp från en betydligt mer trafikerad gata (Longotevere) samt att den ju vetter mot Ponte Sisto där det är en del livligheter om helgkvällar. Ingen stor sak, men har man fönster mot gatan bör man kanske inte vara känslig för ljud. Är man det bör man förvissa sig om fönster mot gården. Annars: trevlig och hjälpsam personal, jättefin frukost. Och framförallt, jättebra läge, gångavstånd till allt. Inte minst till Trastevere som ju kryllar av trevliga restauranger. Bra också med mataffär precis bredvid hotellet när man har småbarn!

Rom med en sjumånaders bebis var i övrigt en spektakulär upplevelse. Nog för att jag vet att italienare älskar barn, men de är ju fullkomligt galna i bebisar. Det var som att gå omkring med en kunglighet i barnvagnen, och vi blev behandlade därefter.

Tack för en trevlig resa, vi är mycket nöjda såväl med InItalia som med Hotel Ponte Sisto i sig.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Erik og rejsefølget fra Holte boede på Hotel Ponte Sisto i Rom fra d. 23. til d. 28. september 2010.

Har I været glade for byen og området? JA MEGET

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger? JA HELT BESTEMT

Har I tips til de næstkommende? ALT VAR SOM DET SKULLE VÆRE OG KAN IKKE TÆNKE PÅ NOGET DER KAN FORBEDRES

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os? NEJ DET VAR HELT PERFEKT. JEG SYNES HOTELLET OPHOLDET VAR DYRT MEN DET ER VELD ET DET KOSTER AT BO PÅ ET FIRSTJERNE HOTEL I ROM. VÆRELSERNE SYNES JEG VAR SMÅ TIL PRISEN. ANDRE PRISER I ROM ER MEGET RIMELIGE.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Birgitte og Martin boede på Hotel Ponte Sisto i Rom fra d. 14. til d. 16. juli 2010.

Rigtig godt sted med en perfekt beliggenhed. Her er en perfekt kombination af moderne faciliteter i en historisk og meget charmerende ramme. Et virkelig fremragende udgangspunkt for en ferie i Rom.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Pernille og rejsefællen fra Virum boede på Hotel Ponte Sisto i Rom fra d. 20. til d. 22. november 2009.

Tak, vi havde en rigtig dejlig tur til Rom. Hotellet havde en rigtig god beliggenhed, tæt på både Campo dei Fiori, Piazza Navona, Ponte Sisto og Trastevere – som endte med at blive vores yndlingssted for aftenture – og der ligger nogle rigtig gode isbarer!!

Vi var dog glade for at have booket igennem jer og at hotellet havde tilbud mens vi var af sted – vi synes ikke standarden svarede til den fulde/almindelige pris for deres værelser.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode November 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Pia og rejsefæller fra Espergærde boede på Hotel Ponte Sisto i Rom fra d. 15. til d. 19. oktober 2009.

Det har været en perfekt tur, et godt hotel , god service og mange gode oplevelser. Et råd til de kommende gæster er, at bede om værelser ud mod gårdhaven,
da der var en del støj fra vejen. Så vi har nydt opholdet i Rom.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Morten Lenschau og rejsefælle fra Fredensborg boede på Hotel Ponte Sisto i Rom fra d. 10. til d. 13. september 2009.

Vi havde en fantastisk tur til Roma. Kan varmt anbefales :-) Vi nød at gå rundt i de mange små gader og holde pit stop på én af de mange små caféer.
Vi var overrasket over at man nærmest falder over den ene attraktion efter den anden på turen rundt i byen. Hotellet levede fuldt op til vores forventninger. Det eneste negative ved turen var, at vi blev fuppet af en "rar" mand der ville give os gaver, mod at få penge til "benzin" vi slap
billigt, og har lært af episoden.

Det er ikke sidste gang vi er i Roma :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Niels og medrejsende fra København boede på Hotel Ponte Sisto i Rom fra d. 23. til d. 26. april 2008.

Turen gik fint, Rom er jo altid dejlig især på denne årstid. Hotel Ponte Sisto levede helt op til forventningerne - lidt dyrt, men med den ideelle placering lige ved Gampo di Fiori/P.Navona og Trastevere og Hotellets skønne gårdhave får du meget for pengene. Fin og hjælpsom reception.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Vibeke og hendes rejsefæller fra Hjørring boede på Hotel Ponte Sisto i Rom fra d. 25. til d. 28. oktober 2007.

Jeg kan fortælle at vi havde bare ALLETIDERS tur til Rom. Hotellet var helt suverænt og en fantastik sød og venlig betjening. Bare et sted man MÅ tilbage til. Vi fortalte vores rejsefæller at de bare skulle book gennem jer, hvis de engang skal til Italien, så..... Vi har jo rejst nogle gange med jer, så vi er selv fuldt tilfredse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 10 voksne
Navn
Svend og rejsefællerne fra Rungsted Kyst boede på Hotel Ponte Sisto i Rom fra d. 18. til d. 22. oktober 2007.

Turen var pånær et punkt særdeles vellykket: Min svigermoder boede på enkeltværelse, som ikke levede op til det niveau, som iøvrigt var gældende for hotellet. Desværre er hun så beskeden, at hun først den sidste dag gav udtryk for at hun ikke var tilfreds med sit værelse. Hvis vi havde erkendt kvaliteten af enkeltværelset ville vi have disponeret anderledes.
Kommende gæster på hotel Ponte Sisto bør informeres om at enkeltværelser ikke lever op til samme standard som dobbeltværelser.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 7 voksne
Navn
Kristin og veninderne fra Lørenskog i Norge boede på Hotel Ponte Sisto i Rom fra d. 12. til d. 15. oktober 2007.

Vi var 6 damer som var på tur til Roma 12.-15. oktober 2007. Roma er en fantastisk by, og vårt opphold med overnatting på Hotel Ponte Sisto var fortreffelig. Hotellet lå i gangavstand til de fleste severdigheter, og også kort vei over broen Ponte Sisto til Trastevere.

Hotellet var meget bra, med pene rom og hyggelig spisesal. Hagen var et nydelig og rolig sted å sette seg ned med en kopp kaffe og/eller en god bok. I tillegg var betjeningen meget service-innstilt og hyggelige. Oppholdet svarte til MER enn våre forventninger. Dette hotellet kan absolutt anbefales!

Roma må bare oppleves. Det er noe å se på hvert eneste hjørne, historiske severdigheter, lokale kaféer, små smug etc. etc. Pantheon er start-stedet ved enhver ankomst til Roma. Fantastisk byggverk.

In-italia kan anbefales å bestille hotell igjennom. Meget rask respons, og god oppfølging i forkant av reisen. Meget ryddig. Det å ha et telefonnummer å kontakte hvis det skulle oppstå problemer, er også veldig betryggende.

Roma er en by jeg aldri får nok av. Jeg har nå vært der 4 ganger, og skal tilbake i mai 2008. Har allerede bestilt hotell gjennom in-italia.dk.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Anbefalinger til dig

Terrazza Lupa

Rom, Lazio

Hotel Arcangelo

Rom, Lazio

Aurelia Residence

Rom, Lazio

search map