Hotel i Rom

Hotel Duca d'Alba

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her på Hotel Duca d'Alba vil du føle dig yderst velkommen i et roligt og intimt miljø med god service, faciliteter af høj kvalitet og et utroligt venligt personale. Alt dette får du sammen med en perfekt beliggenhed midt i Monti-distriktet.

Monti-distriktet er livligt

Her er du omgivet af liv, gode vinbarer og hyggelige trattoriaer. Desuden ligger Forum Romana og Colosseum kun omkring 300 meter væk fra hotellet. Domus Aurea, Piazza Venezia og Campidoglio skal du kun gå få minutter for at besøge. Så nyd en dejlig gåtur rundt i de livlige gader om aftenen, og spørg personalet om, hvor det bedste trattoria ligger. Berømte italienske butikker ligger også lige rundt om hjørnet fra Hotel Duca d'Alba.

Hotellet er designet i en nutidig stil med nogle klassiske detaljer. Vi klassificerer det ikke som et luksushotel, men det har en let elegance, som kan give dig en fornemmelse af luksus.

Her hersker en varm og intim atmosfære, som understøttes af, at hotellet kun har 27 værelser i alt. Servicen er virkelig god, og faciliteterne er meget fine for et lille hotel. I receptionen kan du stille de spørgsmål, du måtte have, for eksempel om at leje cykler eller opbevare bagage. Der er vaskeservice, og Wi-Fi er tilgængeligt overalt.

Moderne og varme værelser

Værelserne er udstyret med al den komfort, du kan forvente dig af et 4-stjernet hotel. Der er forskellige værelsestyper: Standard, Superior og Juniorsuite. Det er primært størrelsen, der er forskellen på de tre typer, men ingen er mindre end 12 m² og ingen er større end 15 m², så relativt små værelser. Efter vores mening er sengene meget bløde og komfortable. Alle værelser er godt lydisolerede, så larm og støj fra gaden er holdt ude i størst mulig grad. Dog ville vi ikke karakterisere det som 100 procent lydisoleret. Alle værelser er møbleret i en varm stil og har minibar, pengeboks, satellit-tv, telefon, aircondition, badeværelse med badekar eller bruser, hårtørrer og gratis skønhedsprodukter.

Værelserne på Hotel Duca d'Alba

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Etna Hotel

Giarre, Sicilien

search map