Anmeldelser af Hotel Diana Roof Garden

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Diana Roof Garden

Læs personlige anmeldelser af Hotel Diana Roof Garden som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Diana Roof Garden. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Anne-marie med selskab fra Brunskog i Sverige boede på Hotel Diana i Rom fra 1. til 5. juli 2012.

Rejsen til Rom gik fremragende, og vi er meget tilfredse med hotellet. Central beliggenhed, men alligevel stille og fredeligt. Rent og pænt. God morgenmad set i fohold til at være i Italien! Synes desuden det var prisen værd. Kan virkelig anbefales til andre rejsende.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Leif og Alice fra Randers boede på Hotel Diana i Rom fra d. 2. til d. 6. marts 2011.

Netop hjemvendt fra Rom, må jeg konstatere, man bliver ikke skuffet med In-italia.

Sædvanligvis kompetent vejledning og ekspedition ved In-italia - og vi fik, hvad vi blev lovet!
Vi var to hold venner, der indlogerede os på Hotel Diana i Rom. Godt hotel med rigtig fin service i alle henseender. Jeg har overnattet mange gange i Italien, men aldrig tidligere fået en italiensk morgenmad i nærheden af dette niveau. Morgenmaden indtages på 7. etage i gode omgivelser og med udsigt over Roms tage. Når vi kommer lidt længere hen på året, rykker man en etage op på en fantastisk udendørs tagterrasse. Det var vejret ikke til denne gang - der var lidt for meget regn - men så var det godt, at man alligevel boede godt.
På trods af vejret - lunt som forventet men lidt for fugtigt - en god tur med mange gode kulinariske oplevelser. Bedst på denne tur er alle fire enige om, var Ristorante Gli Angeletti på det lille torv Piazza Madonna de Monti ca. 15 min gang fra Hotel Diana.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Torben og rejsefællen fra Videbæk boede på Hotel Diana i Rom fra d. 5. til d. 8. august 2010.

Vi har været meget glad for byen og det er bestemt ikke sidste gang vi rejser til Rom.
Hotellet levede fint op til beskrivelsen og vores forventninger. Det hele har været meget tilfredsstillende.
Vi har dog ikke nogle tips eller yderligere kommentarer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Eldbjørg og hendes mand fra Kleppestø i Norge boede på Hotel Diana i Rom fra d. 24. til d. 28. juli 2010.

Vi hadde noen flotte dager på Hotel Diana i Roma. Vi har bodd her 2 ganger før og er meget fornøyd med hotellet. Den flotte takterrassen er vidunderlig. Vi var så heldig å få med oss en konsert på terrassen. Kelnere og betjeningen ellers gir en flott service. Godt å være der. Vi kommer til å anbefale dette hotellet til venner og bekjente.

Vi er og veldig fornøyd med service og oppfølging vi får fra ”in-italia”. Det er andre gang vi bruker dere og vi kommer nok tilbake ved en senere anledning.

Legger ved et bilde tatt fra takterrassen på Hotel Diana.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Maria med sällskap från Skövde i Sverige bodde på Hotel Diana i Rom från den 30. september till den 3. oktober 2007.

Mycket bra bemötande från In-Italia. Enkelt och lätt att beställa och betala via er hemsida. Trots att vi i sista stund fick byta hotell så fungerade det perfekt. Hotellet låg i ett bra område med promenadavstånd till det mesta. Enkelt att ta sig till och från vår flygbuss eftersom Termini stationen fanns så nära. Trevliga restauranger i området.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Lennart med familj från Hägersten i Sverige bodde på Hotel Diana i Rom från den 7. till den 14. april 2007.

Har varit i Rom tidigare. Mycket trevlig stad med massor av historia, nästan överallt. Vårt området trevligt och nära Termini. Mycket praktiskt = snabbtåg från/till flygplats. Gångavstånd till vårt hotell Diana. Termini också bra med bussterminal / Metro / regionaltåg etc. Helt O.K. i förhållande till priset. Finns SÅ mycket att se, så en helgresa slutar nog med en besvikelse över allt man INTE hunnit se. Rekommenderar flera dagars vistelse, eller som vi en vecka. Då hinner man se mycket av det mest intressanta. Priser på mat/dryck varierar kraftigt. Kiosker / vagnar precis vid dom stora turistattraktionerna alltid dyra på dryck / glass o s v. Den som inte vill betala "överpris" kan handla billigare på vanlig affär ett par kvarter därifrån. Se/hör efter på hotellet om konserter/operor. Biljetter kan ofta köpas samma dag eller dagen innan föreställning. Hotell kan också hjälpa till med bokning av utflykter. En heldagsutflykt med buss till Pompeji rekommenderas varmt. Att besöka några av dom riktigt stora attraktionerna som Petruskyrkan och Vatikanmuséet kan kräva tidsplanering under högsäsong. Väl värt att kliva upp tidigt (Petruskyrkan öppnar kl. 07:00 och Vatikanmuséet kl. 08:45) för att undvika att hamna i flera hundra meter långa köer. Med vänliga hälsningar, Lennart Sennersten


Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

Terrazza Lupa

Rom, Lazio

Terrazza Pallaro

Rom, Lazio

Dimora Giulia

Rom, Lazio

search map