Anmeldelser af Hotel della Torre Argentina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel della Torre Argentina

Læs personlige anmeldelser af Hotel della Torre Argentina som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel della Torre Argentina. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Annika og rejsefæller fra Færøerne boede på Hotel Le Terrazze i Conca dei Marini fra d. 4. til d. 7. september 2012 og på Hotel della Torre Argentina i Rom fra d. 7. til d. 11. september 2012.

Hotel Della Torre Argentina var ikke forberedt ved vores ankomst. Ved indcheckning fik vi oplyst at alle 5 værelser var annulleret af In-Italia. De fandt dog værelser til hos, men vi måtte garantere opholdet med et kreditkort. Hotellet har en super god placering, og gåafstand til de mest besøgte attraktioner, shopping samt restauranter. Morgenmaden var god, og hotellet havde en lille, men god solfyldt tagterrasse. Værelserne var ujævne, nogle var gode fordi de var renoverede med nyt gulv, interiør og toilet, mens andre var meget slidte, havde dårlig seng, mørk indretning og intet dagslys.

Vi lejede biler fra Sixt via Auto Escape, incl selvrisiko annulering. Ved afhenting af bilene, oplyste Sixt at de ikke kendte til den selvrisikoannuleringen vi havde købt hos Auto Escape, og anbefalde at vi købte deres forsikring for at være sikre. De fik overtalt os til denne extra forsikring og tjent nogle extra penge ad denne vej. Vi synes, at forsikringen fra Auto Escape burde fremstå tydeligere for at være dækning nok.

Alt i alt en god oplevelse at købe opholdet gennem In-Italia, og vi anbefaler jeres viden og kompetance til kommende gæster.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 10 voksne
Navn
Arne og rejsefælle fra Rødovre boede på Hotel della Torre Argentina i Rom fra d. 7. til d. 12. juli 2012.

Vi havde en dejlig tur, hvor alt bare fungerede godt.
Hotellet della Torre Argentina i Rom var også godt. En god beliggenhed midt i det hele. Tæt på alting.
Vi havde et godt værelse og det var dejligt at vi kunne få morgenmad på hotellet. Pænt og rent.
Skulle jeg komme med et lille minus, så står der i hotelbeskrivelsen at der er en dejlig tagterrasse. Udover placeringen på taget var der nu ikke meget ved den. Den var gammel og forfalden, så den kunne godt trænge til en istandsættelse.
Derudover har vi kun ros til den behandling vi har fået hos jer både i forhold til bestillingen og i forhold til selve rejsen.
Vi har været meget glade for valget af jer som arrangør af rejsen og vil komme tilbage, når vi skal til Italien igen.
Tak for god behandling.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Ole og familien fra Kgs Lyngby boede på Hotel della Torre Argentina i Rom fra d. 1. til d. 5. april 2012.

Vi havde en meget fin tur.

Hotellet havde en perfekt beliggenhed med få minutters gang til Pantheon, Piazza Navona, Campo dei Fiori etc. Derudover kan man gå til Trastevere på 10 minutter..
Man skal dog påregne en del trafikstøj i de værelser der ligger ud til Corso Vittorio Emanuele.

Også en super service fra hotellet ved afrejse. Vi fandt ud at det stort set var samme pris at lade hotellet arrangere limousine til lufthavnen som at tage taxa til Termini og tog derfra. ( 3 prs)
og så tog turen under 30 min.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Lauge og hustru fra Charlottenlund boede på Hotel della Torre Argentina i Rom fra d. 29. december til d. 3. januar 2012.

Min frue og jeg havde en fin nytårstur til Rom. Hotel Torre Argentina er et fortrinligt hotel med upåklagelig service, perfekt morgenmad og tilhørende lokale. Vi fik (efter ønske) et højtbeliggende røgfrit værelse, der vendte bort fra gaden, praktisk taget støjfrit. Selve værelset (311) vil nogle måske finde en smule mørkt (brune gulve og paneler, nougatfarvet tapet); men for os var det dejligt 'varmt' at vende tilbage til efter nogle kølige aftener ude. Fremragende badeværelse.
Tillige fin service fra in-italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode December 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Torhild og rejsefæller fra Fevik i Norge boede på Hotel della Torre Argentina i Rom fra d. 1. til d. 6. oktober 2011.

Det var en fantastisk tur. Hotellet lå helt perfekt til med gangavstand til alt. Veldig hyggelig betjening på hotellet, og perfekt med takterrasse.
Frokosten var bedre enn forventet i Italia, med grovt brød (og dansk brød) .
Kan absolutt anbefale dette hotellet :)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Janne og familien boede på Hotel della Torre Argentina i Rom fra d. 30. september til d. 4. oktober 2011.

Turen til Roma gikk kjempefint. Som vanlig fikk vi god service fra dere i In-Italia i forbindelse med anbefaling av hotell etc. Hotel della Torre Argentina hadde en utmerket beliggenhet i forhold de mest kjente serverdighetene. Det var gangavstand til Piazza Navona, Campo dei Fiori, Pantheon, Colosseum, Forum, Trevifontenen, Spansketrappen, Vatikanstaten etc. Hotellet var rent og det var god frokost.
Eneste ulempe er selvfølgelig trafikken utenfor hotellet, men den blir man fort vant til.
Vi kommer helt klart gjerne tilbake til Roma, og også gjerne Hotel della Torre Argentina.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Eli og rejsefællerne fra Lysekloster i Norge boede på Hotel della Torre Argentina i Rom fra d. 1. til d. 4. september 2011.

Turen gikk fint, jeg har et par kommentarer jeg gjerne deler med dere:

1) Hotellet var veldig sentralt plassert, hyggelig stab, imøtekommende og vennlig.
2) Takterassen, som er avbildet i omtalen av hotellet, trenger en vesentlig oppgradering. Der var skittent og svært lite hyggelig å være.
3) Rommene er noe mørke og tunge, nok fordi hotellet er relativt gammelt. Likevel funksjonelt, men med dårlig fungerende aircond. Da vi var der var det svært varmt, og vi klarte ikke å få temperaturen på rommet under 25 grader, som er for varmt. Resultatet ble en forkjølelse for oss alle. Det bør utbedres.

Alt i alt en hyggelig opplevelse som vi anbefaler til andre, men man MÅ gjøre noe med aircond, ellers må det ikke stå i annonsering at det er aircond.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Camilla og familien fra Stege boede på Hotel della Torre Argentina i Rom fra d. 23. til d. 28. februar 2011.

Vi er kommet hjem fra et dejligt storby-ophold i Rom.

Hotel Della Torre Argentina var et dejligt hotel med fin betjening. Hotellet ligger perfekt i centrum af Rom, hvor man i gå-afstand kan besøge alle store attraktioner.

Til fremtidige gæster vil vi gøre opmærksom på, at man skal passe på mht. udvælgelse af restauranter. Rigtig mange restauranter i Rom serverer frosne pizzaer mv. som hurtigt bliver opvarmede til gæsterne, en tommelfingerregel er, at man ikke skal spise de steder, hvor tjenere står udenfor restauranten og lokker kunderne ind. Vi spurgte på hotellet efter en god italiensk restaurant, som serverer mad tilberedt ”fra bunden”, og lige overfor hotellet (i retning af Pantheon) ligger en god lille restaurant som laver dejlig mad, tilmed i meget rimeligt prisleje (Rastaurant Cantina). I øvrigt besøgte vi flere gode restauranter i området omkring Den Spanske Trappe.

Rom er en dejlig by at besøge, hvor man finder kultur i overflod. Vi anbefaler at man altid tager de (noget dyere) guidede ture på de store attraktioner, da man dermed undgår at stå i kø i halve og hele feriedage. Skal vi nævne et irritationsmoment var det afgjort de mange tiggere og flygtninge, som vi synes var meget pågående, de tog ikke et ”nej for et nej” da de forsøgte at sælge deres kinesiske plasticdimser op i vores hoveder.

Vi har været meget glade for In-Italia’s hjælp til at finde hotellet, tusind tak for det :-) som absolut lever op til forventningerne.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2011
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Jan og rejsefølget fra Rønne boede på Hotel della Torre Argentina i Rom fra d. 20. til d. 23. februar 2011.

Ganske kort kan jeg sige at alt var fuldt tilfredsstillende. Vi har været på hotellet tidligere og vælger det fordi det ligger meget centralt i Rom med tæt kontakt til alle seværdigheder og bur/ metronettet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2011
Antal rejsende 5 voksne, 1 barn
Navn
Susanne och familj från Löddeköpinge i Sverige bodde på Hotel Della Torre Argentina i Rom från den 18. till den 22. juni 2010 innan detta bodde de på Casale Villarena i Nerano.

Hejsan! Vi hade underbara dagar i Italien. Nerano var en liten by med fantastisk utsikt över havet. Vårt boende var mycket trevligt. Vi hade en stor lägenhet med en härlig terass, mysigt litet poolområde som vi ofta var ensamma om att nyttja. En trädgård full av citronträd och väldigt lugnt. Men det bästa var middagarna i restaurangen på Casale Villarena. Helt fantastisk mat till bra pris. Lokala specialiteter och goda viner. Ägaren Guglielmo var en rolig prick, huserade själv i köket och var mycket mån om att vi skulle tycka om maten. Kan absolut tänka oss att åka dit igen. I själva Nerano fanns inget speciellt att göra men det var ganska nära till en populär strand, och flera andra mysiga byar i området med lite fler affärer och restauranger. Vårt boende i Rom var också bra, framförallt mycket centralt vilket vi ju ville ha. Gångavstånd till nästan allt. Vi tycker också att det fungerat mycket bra att resa med In-Italia. Det var första gången men definitivt inte den sista. Bra arrangemang och trevligt bemötande.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 4 Næste side
 

Lignende boliger

Hotel Arcangelo

Rom, Lazio

Hotel Regno

Rom, Lazio

Anbefalinger til dig

search map