Hotel i Rom

Hotel Arenula

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Udsigt over byens tage
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Arenula byder på ægte romersk atmosfære i centum af Den Evige Stad, blot et stenkast fra det maleriske gamle blomstertorv Campo de' Fiori og det spændende kunstnerkvarter Trastevere. På hotellet kan du vælge mellem 50 værelser med aircondition og eget badeværelse.

Det centrale lokalområde

Arenula ligger i en stille sidegade, i det gamle jødiske kvarter, som desværre er ukendt for de fleste turister. Men i virkeligheden er det en hel lille attraktion i sig selv, ikke mindst pga. den specielle historie. Området byder på flere gode lokale restauranter, og det er også her man finder den kønne lille Piazza Mattei med skildpaddefontænen "Fontana della Tartaruga"

Faciliteter

Hotel Arenula har ingen elevator, da det er umuligt at indrette i den gamle ejendom, men det er vist også det eneste minus man kan finde. Der er reception, lille opholdsstue, bar og morgenmadsrestaurant på 1. sal, hvor også en del af hotellets værelser befinder sig, - de øvrige ligger på anden, tredje og fjerde etage.

Værelserne

Hotel Arenula har i alt 50 pænt, men enkelt indrettede værelser, der alle har telefon, satellitfjernsyn, aircondition og bad med bruser, føntørrer og toilet. Da hotellet som nævnt er meget populært, tilrådes det at bestille i rigtig god tid.

Se flere hoteller i Rom >>

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Ivanhoe

Rom, Lazio

Hotel Primavera

Rom, Lazio

Hotel Tritone

Rom, Lazio

Anbefalinger til dig

search map