Anmeldelser af Hotel Andreotti

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Andreotti

Læs personlige anmeldelser af Hotel Andreotti som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Andreotti. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Helle fra Sunds boede på Hotel Andreotti i Rom fra d. 13. til d. 16. september 2012.

Vi har før overnattet på Hotel Andreotti og har præcis derfor valgt hotellet endnu engang. Stil, stemning og masser af charme - tilmed til fornuftig pris.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Birgitte & Bent fra Silkeborg boede på Hotel Andreotti i Rom fra d. 28. til d. 30. august 2012.

Et typisk romersk Hotel - dog med meget rødt velour! Centralt placeret og kun 5 minutters gang fra busterminalen og også gåafstand til mange seværdigheder. Udmærket til prisen og god morgenmadsbuffet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Maria og Carlo fra Göteborg i Sverige boede på Hotel Andreotti i Rom den 18.-20 juli 2012. Inden da de boede på Cantine Cesani i San Gimignano.

Vi er meget tilfredse med både Cantine Cesani og Hotel Andreotti. Vi føltes os velkommen fra begyndelsen og blev altid mødt med respekt og venlighed. Meget serviceorienteret, fleksibelt og problemløsnings-fokuseret personale. Rene og meget pæne værelser. Morgenmad på Hotel Andreotti var fantastisk, med variation og fine råvarer. Godt at det var mellem 7 og 10. Det eneste, vi ikke var tilfredse med, var, at morgenmaden var næsten væk, hvis man spiste kl 9:30, hvilket ikke afspejler den professionalisme og gode service, der ellers kendetegner hotellet. Vi er også tilfredse med jeres service og bookningssystemet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Marie och resesällskap från Kalmar i Sverige bodde på Hotel Andreotti i Rom från den 14. till den 19. oktober 2011.

Vi är mycket nöjda med vårt boende på hotell Andreotti. Det var bättre än vi hade räknat med. Vi tyckte att vi fick mycket för pengarna.
Centralt, fina rena rum och en jättegod riklig frukost.
Vi kommer att rekommendera detta hotell till alla som ska till Rom.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Ole og Gitte boede på Hotel Andreotti i Rom fra d. 19. til d. 23. august 2011.

Vi var særdeles godt tilfreds med Hotel Andreotti. Værelserne var ikke store, men der var pænt rent og alt teknisk - specielt air-condition - men også køleskab, TV og internetforbindelse fungerede fint. Hotellet ligger meget roligt uden trafikstøj og tæt ved offentlig transport (bus) til centrum og andre steder i det centrale Rom.

Morgenmadsbuffeten var rigelig og god med frisk frugt, forskellig slags brød, yougurt og et udvalg af pålæg samt æg.

Personalet var særdeles venligt, kompetent og hjælpsomt. Da vi bad receptionen om at reservere et bord på en bestemt restaurant, var det telf. nr., vi oplyste ude af drift . Receptionisten fandt dog det rigtige nummer efter en ihærdig og ikke helt nem søgning på nettet, og vi fik reserveret bordet - fin service.

Alt i alt en meget fin oplevelse - selvfølgelig prisen taget i betragtning.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Sylvia och Kjell från Särö i Sverige bodde på Hotel Andreotti i Rom från den 2. till den 3. mars 2011.

Hotel Andreotti var toppen, nära till Termini. Rummet trevligt, badrummet fräscht. Vi hörde ingen trafik. Personalen vänlig. Där hade vi gärna stannat flera nätter. Ett stort plus och tack också,för all information du gett oss och hur snabb och okompliserad all kontakt har varit. Vi återkommer gärna och rekommenderar in-Italia givetvis.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Arvid og Else Brit fra Moss i Norge boede på Hotel Andreotti i Rom fra d. 8. til d. 12. februar 2011.

Vi hadde varmt og godt vær i Roma. Byen var en opplevelse, ikke overfylt med turister. Hotel Andreotti er en perle av et hotell. Vi mener hotellet har en standard som et godt firestjerners hotell. Hotellet utmerker seg med et vennlig og hjelpsomt personale. Servicen var utmerket, frokosten likeså. Beliggenheten er upåklagelig med nærhet til alle attraksjoner, busser, jernbane og metro. Vi har funnet vårt hotell i Roma og kan anbefale det til alle. En stor takk til in-italia som tipset oss om dette hotellet og for god hjelp med turen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Unn og rejsefællen fra Bærums Verk i Norge boede på Hotel Andreotti i Rom fra d. 12. til d. 14. september 2010.

Vi bodde på Hotel Andreotti i Roma i 3 dager og det var en veldig hyggelig opplevelse. Hotell rommet var stort og sengene veldig bra. Frokosten var faktisk en va de bedre måltidene vi opplevde å få på ulike hotell i Italia.

Betjeningen var hyggelige så hele oppholdet var meget bra!! Anbefaler dere gjerne til mine venner!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lars og rejsefællen fra Holte boede på Hotel Andreotti i Rom fra d. 27. oktober til d. 2. november 2009.

Ja tak vi havde et rart ophold og Hotel Andreotti, som vi har boet på 2 gange før var som vi ventede. Det værelse vi havde denne gang (346) er klart det bedste vi har haft.

Til de der skal bo i nærheden af Termini er det nok en god ide at advare om at der er en del svindlere. Jeg blev taget ved næsen af en nydelig mand i pæn habit som spurgte om vej til Termini til trods for at han lige var kommet derfra. Han kunne høre at vi var danskere og hans kone var fra Danmark (sagde han). Han kunne også fortælle at han repræsenterede Armani og han forærede os en skindjakke og frakke som skulle være Armani og så bad han om 50 Euro til benzin fordi hans kreditkort ikke virkede. Jeg (store idiot) gav ham dem og opdagede bagefter at det var en kinesisk kopivare vi stod med. Det hører med at jeg blev advaret af min kone, men jeg lod mig altså fuppe.

De mange tiggere er et andet "rødt lys". De er utroligt velorganiserede og de mangler absolut intet. Det er først når man lige er i nærheden at de lægger ansigtet i de rette folder.

Når alt dette er sagt så er Rom helt vidunderlig, vi nød byen til fods. Vi gik hver dag ca. 15 km. Hvis man interesserer sig bare lidt for kunst er Rom uudtømmelig, men et sted man absolut skal se er Museo Borghese i Villa Borghese. Man skal købe billetter over internettet hjemmefra. Vi benytter gerne In-Italia en anden gang

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Per och fru från Eskilstuna i Sverige bodde på Hotel Andreotti i Rom från den 13. till den 20. maj 2009.

Hej! Vår romresa var helt underbar. Området runt hotellet är helt OK. Hotel Andreotti med personal jättebra. Dock kände vi första och andra dagen en väldigt, väldigt , illaluktande doft inifrån dusckabinen. Vi köpte en doftagott i en supermercado som hjälpte. Möjligen blev det även bättre när vi började använda duschen. Det kan ju ha varit ett tag sedan rum 347 hade en hotellgäst. Hotellet kan trots detta med lukten kraftigt rekommenderas.
Tips till nästkommande. För att få igång luftkonditioneringen ska vredet på termostaten vridas nedåt. Vi var några som missade detta.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

Villaggio Ai Pozzi

Loano, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Residence Le Saline

Borgio Verezzi, Ligurien

search map