Feriebolig i Rom

Giubbonari Penthouse

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lejligheden Giubbonari Penthouse ligger i den hyggelige og meget populære forretningsgade af samme navn, blot to minutters gang fra blomstertorvet Campo de' Fiori, i samme bygning som de seks lejligheder i Casa Giubbonari.

Udsigt til Roms tage

Den moderne og lyse lejlighed ligger på øverste etage med elevator, og der er en pragtfuld udsigt over Roms tage fra terrassen. Lejligheden har et meget flot køkken, satellitfjernsyn og aircondition.

Fireværelseslejligheden med 4/7 sovepladser (øverste etage med elevator):
- Lejligheden ligger i to plan på bygningens øverste plan. På indgangsplanet finder du entré, et soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt en suite badeværelse med badekar, bruser og toilet (badeværelset har ingen vinduer), to soveværelser med to enkeltsenge (i det ene af værelserne kan sengene om ønsket samles til dobbeltseng) med en suite badeværelse med bruser og toilet. På den øvre etage er der en stue med køkkenhjørne (to el-plader, ovn, køleskab, opvaskemaskine og vaskemaskine) spisebord med 8 stole, satellitfjernsyn samt sofaarrangement og en stor terrasse med bord, stole og flot udsigt over Roms centrum.

På grund af den meget centrale beliggenhed, kan man gå til stort set alle byens seværdigheder. Skal man bruge offentlig transport er den lige ved hånden. På pladsen Largo Argentina som ligger ca. 5 minutters gang fra lejligheden, finder man busruter til stort set alle dele af Rom, lige som sporvogn nr. 8, som bl.a. kører til Stazione Trastevere (med togforbindelse til Fiumicino lufthavnen) har endestation her.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Corte Leonardo

Garda, Veneto

search map