Hotel i Rom

Gambrinus Hotel

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Rom er et rigtig godt valg til en storbyferie, hvad enten der blot er tale om en forlænget weekend, eller du har en hel uge til din rådighed. Det er altid hyggeligt at bo blandt de lokale romere, og det kan du komme til på Hotel Gambrinus, som ligger i et område af byen med mange ambassader og eksklusive beboelsesejendomme.

På shopping med de lokale husmødre

Det 4-stjernede hotel Gambrinus ligger i en forholdsvis rolig og atmosfærefyldt del af Roms historiske centrum og tæt på flere spændende pladser og seværdigheder. I kort gåafstand fra hotellet finder du den legendariske Via Veneto, parken Villa Borghese, den historisk interessante byport Porta Pia, men også det lokale fødevaremarked på Piazza Alessandria, hvor de lokale romerske husmødre køber ind.
Lige uden for hotellet kører der bus til hovedbanegården Stazione Termini, som ligger i en afstand af ca. 800 meter. De nærmeste metrostationer ligger i samme afstand, mens der er mange lokale busser i umiddelbar nærhed.

Faciliteter og velindrettede værelser

På hotel Gambrinus er der døgnåben reception, og personalet giver gerne gode råd, og hjælper med at bestille plads på restauranter, teaterbilleter, udflugter m.m. Der er elevator, lounge og bar, morgenmadsrestaurant med buffet samt gratis wifi i de fælles områder.
Hotellet har ialt 57 værelser som er inddelt i flere forskellige kategorier. Alle værelser er pænt indrettet, men varierer meget i størrelse. Værelserne har aircondition, tv, telefon, værdiboks, minibar samt bad med hårtørrer og strygefaciliteter.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Anbefalinger til dig

Hotel Regno

Rom, Lazio

Hotel Andreotti

Rom, Lazio

search map